A történet két különböző idősíkon játszódik egyszerre, másik karakter lesz a főszereplője, mint a Resident Evil-filmeknek.A Netflix berendelt egy 8 epizódos drámaszériát a nagy sikerű Resident Evil-játékszériából. Ugyanaz a Constantin Film fogja gyártani, mint a Mila Jovovich főszereplésével készült filmszériát, a vezető írója pedig Andrew Dabb lesz, aki korábban az Odaáton (Supernatural) dolgozott. Az első két epizódért pedig a korábban Walking Dead részeket rendező Bronwen Hughes fog felelni – tudta meg a Deadline.

A történet két különböző idősíkon fog játszani, az egyikben a 14 éves testvérpár, Jade és Billie Wesker New Racoon City-be költözve sötét titkokra bukkan, melyek elpusztíthatják az egész világot. A másik egy évtizeddel később követi Jade küzdelmét a túlélésért a T-vírus elszabadulása után, amikor kevesebb, mint 15 millió ember maradt csak életben és több, mint 6 milliárd fertőzött állat és ember vadászik az élőkre. Közben pedig múltja démonaival is meg kell küzdenie.

Friss

Szólóalbumot ad ki a Blur és a Gorillaz frontembere

Már meg is érkezett az első kislemez Damon Albarn új albumáról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Converse leporolta régi retrócipőit

CX kollekciójának új darabjai régi klasszikusok újragondolt verziói.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Miley Cyrus egy halom sztárral feldolgozta a Metallica klasszikusát

A feldolgozáson közreműködött Elton John, a Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith, WATT és Yo-Yo Mama mellett a Metallica basszusgitárosa, Robert Trujillo is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk