Tetris GIF

Egy Elon Musk ihlette modell, egy futurisztikus sakktábla, és egy golfszimulátor is felkerült kedvencgyanús listánkra.


Londoni sakkjátszma

Skyline Chess sakkt\u00e1bla londoni \u00e9p\u00fcleteket form\u00e1l\u00f3 figur\u00e1kkal

Skyline Chess sakktábla

Artedona

Ha már úgyis csak lélekben utazhatunk egy darabig, idézzük meg Londont ezzel a sakk-készlettel! A letisztult, carrarai márványból készült táblát az angol főváros látnivalóival szelhetjük át, bástyaként a mini Big Bennel, huszárként a London Eye-jal, a királynőként tornyosuló híres-hírhedt Shard felhőkarcolóval, parasztként pedig tipikus, egyemeletes kis angol házakkal. Látványos díszítőelem lehet a dohányzóasztalon, de ne hagyjunk ki vele egy jó sakkpartit sem.

Távirányítós Cybertruck

A tavalyi év egyik legnagyobb őrületét Elon Musk Cybertruckja váltotta ki. Akinek nem sikerült lecsapni a futurisztikusan szögletes pickupra, de vágyik rá, a Hot Wheels játékautó-széria most lehetőséget ad „vezetni" egy ilyet – létrehozták ugyanis a Cybertruck távirányítós modellverzióját. A járgány két méretben kapható (bár a nagy kereslet miatt pillanatnyilag nincs készleten), és összkerékmeghajtású, akárcsak az eredeti. Nemcsak a játszótéren, de otthon a szőnyegen is garantáltan ez lesz a legvagányabb verda!

Golfszimulátor

Trugolf Vista 12 pro golfszimul\u00e1tor

Trugolf Vista 12 pro golfszimulátor

A TruGolf Vista 12 pro golfszimulátor a tesztek szerint a világon a legjobb a maga nemében, hiperrealisztikus pályákkal, óriási kivetítővel. Jöhet tél, eső, nem lehet akadálya annak, hogy ütőt vegyünk a kezünkbe! A szoftver nemcsak a játék iránti vágyunkat elégíti ki, de mozdulatainkat elemezve még a fejlődésben is hatalmas segítséget nyújt. Ráadásul könnyen összecsukható és hordozható, ha magunkkal vinnénk a nyaralóba.

Betűasztal

Linley Games Compendium j\u00e1t\u00e9kasztal

Linley Games Compendium játékasztal

Harrods

Erzsébet királynő unokaöccse (David Armstrong-Jones, Snowdon 2. grófja) bútortervező karriert épített: Linley néven tervezett bútorait többek közt a londoni Harrods árulja. A nemesi sarj azt is megálmodta, milyen egy tökéletes társasjátékasztal: kényelmes magasságú, hogy körbeülhesse a család, kecses lábú, és beépített játékkal rendelkezik. Többféle táblával is választhatjuk: a kínálatban megtalálhatóak a legnagyobb kedvencek, úgymint a Scrabble, a Monopoly vagy a Cluedo.

Game Boy újratöltve

Analogue Pocket Game Boy

Analogue Pocket Game Boy

Analogue Pocket

Kortárs, minimál külsővel és tűéles LCD-kijelzővel élesztette újra az Analogue a 90-es évek nagy kedvencét, a Game Boy-t. A retró játékkonzollal kiélhetjük régi vágyainkat, sőt, a régi kedvenceinket is elővehetjük, ugyanis az eszköz képes futtatni az eredeti platformra készült mind a 2780 játékot – vagy épp megismertethetjük a fiatalabb generációt az olyan klasszikusokkal, mint a Tetris.

A figyelmetekbe ajánljuk