Kiakadtak a Gyűrűk Ura-sorozat rajongói, miután megtudták, hogy az Amazon Prime adaptációban szexjelenetek és meztelenség borzolják majd a kedélyeket.


A hír onnan röppent fel, hogy a szereplőválogatásért felelős BGT Talent Agency úgy közölte felhívását, hogy a „meztelen jelenetektől nem idegenkedő" színészek jelentkezését várják. Emellett a sorozatkészítők egy úgynevezett „intimitás koordinátort" is alkalmaztak, aki a spekulációk szerint a szexjelenetek zökkenőmentes lebonyolításáért lesz felelős.

A pletykák azért is dúlták fel a rajongókat, mert J.R.R. Tolkien eredeti regényei, és a Peter Jackson rendezte filmtrilógia sem tartalmazott intim jeleneteket. A dühös fanok közül többen is kifejezték nemtetszésüket a közösségi médiában. A legtöbben a Trónok harca sorozattal példálóztak, hogy míg az ilyesfajta tartalom iránti igényüket a George R. R. Martin könyvei alapján rendezett széria maradéktalanul kielégítette, a Gyűrűk Ura nem erről szól, és nem is szeretnék, ha ilyen irányba indulnának el az új adaptáció készítői.

Persze minden éremnek két oldala van. Sokan viccesen közelítették meg a felröppenő híreket. Az egyik kommentelő például azzal poénkodott, hogy a sorozatnak számos tündékkel készült szexjelenetet kellene tartalmaznia, „ahogy azt Tolkien is tervezte".

Az Amazon adaptációja egyébként más időben játszódik majd, mint Jackson mozifilmjei, miután Tolkien jogutódjai megtiltották a stúdiónak, hogy a filmekben már bemutatott történetet megmásítsák vagy lecseréljék.

A szexjelenetek és a meztelenkedés hírét a stúdió nem erősítette meg.

Friss

Joe Exotic árverésre bocsájtja a Tigrisvilágban látott ruháit

Mindezt a rácsok mögül.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

LEGO X Adidas – egy „sportcipő", amibe nem szívesen bújnál bele

A sneaker-rajongók egy újabb újdonsággal bővíthetik gyűjteményüket, bár ebben a „cipőben" aligha tudnának kényelmesen útra kelni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Idén is mindenkit vár Budapesten a Bar Show (x)

A Nyissunk Együtt! egy korlátozott kiadású koktélmagazin, amely a Fine Brands Company, a Moët Hennessy és a Magyar Bártender Szövetség közötti együttműködésből jött létre azzal a céllal, hogy támogassa a koronavírus-világjárvány következtében nehéz helyzetbe került bárokat és étteremeket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk