gyűrűk ura gandalf ősz

Kiakadtak a Gyűrűk Ura-sorozat rajongói, miután megtudták, hogy az Amazon Prime adaptációban szexjelenetek és meztelenség borzolják majd a kedélyeket.


A hír onnan röppent fel, hogy a szereplőválogatásért felelős BGT Talent Agency úgy közölte felhívását, hogy a „meztelen jelenetektől nem idegenkedő" színészek jelentkezését várják. Emellett a sorozatkészítők egy úgynevezett „intimitás koordinátort" is alkalmaztak, aki a spekulációk szerint a szexjelenetek zökkenőmentes lebonyolításáért lesz felelős.

A pletykák azért is dúlták fel a rajongókat, mert J.R.R. Tolkien eredeti regényei, és a Peter Jackson rendezte filmtrilógia sem tartalmazott intim jeleneteket. A dühös fanok közül többen is kifejezték nemtetszésüket a közösségi médiában. A legtöbben a Trónok harca sorozattal példálóztak, hogy míg az ilyesfajta tartalom iránti igényüket a George R. R. Martin könyvei alapján rendezett széria maradéktalanul kielégítette, a Gyűrűk Ura nem erről szól, és nem is szeretnék, ha ilyen irányba indulnának el az új adaptáció készítői.

Persze minden éremnek két oldala van. Sokan viccesen közelítették meg a felröppenő híreket. Az egyik kommentelő például azzal poénkodott, hogy a sorozatnak számos tündékkel készült szexjelenetet kellene tartalmaznia, „ahogy azt Tolkien is tervezte".

Az Amazon adaptációja egyébként más időben játszódik majd, mint Jackson mozifilmjei, miután Tolkien jogutódjai megtiltották a stúdiónak, hogy a filmekben már bemutatott történetet megmásítsák vagy lecseréljék.

A szexjelenetek és a meztelenkedés hírét a stúdió nem erősítette meg.

A figyelmetekbe ajánljuk