tiktok

Életet mentett a TikTok: így menekült meg egy elrabolt fiatal lány

Egy eltűnt észak-karolinai tinédzsert mentett meg a kentucky-i rendőrség, miután a TikTokon ismertté vált kézmozdulattal próbált segítséget kérni.


Az észak-karolinai Asheville-ből származó 16 éves lány eltűnését kedden jelentették szülei, majd két napra rá csütörtökön egy autós Kentuckyban hívta a 911-et, hogy észrevett egy bajba jutott lányt egy járműben az autópályán.

A férfi a jármű mögött állt, és észrevette, hogy az autóban egy női utas olyan kézmozdulatokat tesz, amelyek a TikTokon egészen jól ismertek, és a családon belüli erőszakot jelképezik"

– áll a Laurel megyei seriff hivatalának pénteken közzétett közleményében.

A rendőrség azt mondta WYMT-nek, hogy a tinédzser a TikTokon tanulta meg a kézmozdulatot. A 911-et hívó személy a WYMT szerint hét mérföldön át a jármű mögött maradt, és továbbította az információkat a hatóságoknak. A rendőröknek pedig végül sikerült megállítaniuk az autót és kiszabadítaniuk a lányt.

„Nem tudjuk, hogy mennyi ideig próbálta más autósok tudtára juttatni a kézmozdulattal, hogy bajban van, de végül sikerrel járt és felismerték a jeleket"

– mondta Gilbert Acciardo, a Laurel megyei seriffhelyettes a WYMT-nek.

A rendőrség csütörtökön végül letartóztatta a férfit, és vádat emeltek ellene.


(CNN)

A figyelmetekbe ajánljuk