A legtöbb videós oldalón a tartalomgyártók ha elég sikeresek, bevételre tehetnek szert a videóikkal valamilyen formában, ez alól a TikTok volt az egyik kivétel. Ez nem sokáig marad már így, augusztustól már jelentkezni is lehet partneri programra.


Míg YouTube-on és Twitchen is pénzt lehet keresni videókkal, az egyre népszerűbbé váló TikTok egyáltalán nem fizetett eddig, még a legnépszerűbb tartalomgyártóinak sem. Ez most változni fog, a cég ugyanis létrehozott egy 200 millió dolláros alapot, amiből a jövőben finanszírozni fogja majd a platformja legismertebb tartalomgyártóit, ezt az alapot pedig idővel bővíteni szeretné mégtöbb pénzzel – írja a Verge.

A rendszer úgy fog működni, hogy aki elmúlt már 18, rendszeresen gyárt a platformra videókat és elér egy bizonyos, egyelőre a cég által még nem tisztázott mennyiségű követőszámót, az jelentkezhet a cég partneri programjába, ezután pedig rendszeresen kap majd egyelőre még meg nem határozott összegű pénzt. A fizetések gyakoriságát se árulta el egyelőre a vállalat közleménye, ahogy azt se, hogy van-e valamiféle limit, hogy hány embert tudnak fizetni a program révén, de augusztustól már lehet rá jelentkezni, egyelőre még csak az Egyesült Államokban.

Friss

Hamu és Gyémánt

Napindító gondolat – 06.14.

Hétfő reggel Jaoquin Phoenix gondolatait idézzük, aki a kitartás fontosságára hívja fel a figyelmünket.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk