Újabb Star Trek-film a láthatáron

Ez viszont egyben azt is jelentheti, hogy a Tarantino-féle filmnek búcsút is inthetünk.


Tavaly egy ponton három különböző Star Trek-film terve is röpködött a levegőben. Egyrészt ott volt a Quentin Tarantino által belengetett mozi, amiről nem volt biztos végig, hogy Tarantino rendezi is, vagy csak a producere lesz

. Aztán ott volt az eddig megkezdett széria folytatása, aminek egyik akadálya az volt, hogy vissza akarták hozni benne a Kirk apját játszó Chris Hemsworth-öt, akinek az első film óta alaposan megnőtt a gázsija a Thor-filmeknek hála. Továbbá volt egy a Fargo-sorozat alkotójától is tervben.

A stúdió vélhetően úgy volt vele, hogy fejleszt mindenféle ötletet egyszerre, valamelyikből csak lesz idővel valami. Egyelőre még egyikből se lett semmi és lehet, hogy már nem is lesz. Most ugyanis egy negyedik projekt is beszállt a versenybe és egyelőre ennek van a legtöbb esélye arra, hogy meg is valósulhasson.

A Paramount ugyanis leszerződött Kalinda Vasquezzel, aki a saját ötletéből fog egy Star Trek-mozifilmet írni. Ő egyébként nem új arc a Star Trek világában, ugyanis dolgozott már a Star Trek: Discoveryn korábban, gyakorlatilag egy előléptetés ez számára. Sőt gyakorlatilag erre született, a nevét ugyanis egy 1968-as epizód karakteréről kapta. Emellett egyébként vezetőproducer volt a Fear The Walking Deadben, továbbá Szökés részeket is írt egy halom egyéb sorozat mellett.

(Forrás: Deadline)


A figyelmetekbe ajánljuk