3+1 izgalmas sorozat, ami még vár ránk áprilisban

Manapság annyi új sorozat jelenik meg, vagy épp kap folytatást, hogy már-már lehetetlenség mindet észben tartani. Pontosan ezért most összegyűjtöttük azt a 3 + 1 izgalmas szériát, melyek még ebben a hónapban várnak ránk. Gileád, kivárosi gyilkosság, szerelem és hátrányos helyzetű egyéniségek – ezek várnak ránk áprilisban.1. A szolgálólány meséje 4. évad

A koronavírus-járvány miatt sokáig nem lehetett tudni, hogy mikor érkezik a Margaret Atwood sztoriját alapul vevő sorozat negyedik évada, pár hete azonban kiderült, hogy április 28-án lesz az amerikai premier. Jó hír, hogy nekünk sem kell sokáig várnunk, a bemutatót követő napon ugyanis nálunk is megtekinthető lesz HBO GO-n az évad első része.

Az előzetest látva ráadásul úgy tűnik, izgalmas szezon elé nézünk: az Emmy- és Golden Globe-díjas Elisabeth Moss által megformált June vezetésével új forradalmi felkelés készülődik.

2. Eastowni rejtélyek

Április 19-én kezdődik az HBO GO idei szezonjának limitált sorozata, melynek főszereplője nem más lesz, mint az Oscar-díjas Kate Winslet. Az Eastowni rejtélyekben a pennsylvaniai rendőr, Mare Sheehan történetét ismerhetjük meg, aki egy kisvárosi gyilkosság ügyében nyomoz, ráadásul úgy, hogy élete romokban hever.

Winslet mellett a sorozatban feltűnik még Julianne Nicholson, a háromszoros Emmy-díjas Jean Smart és az American Horror Storyból ismert Evan Peters is.

3. My Love: Six Stories of True Love

Április 13-án érkezik a Netflix feel good dokumentumfilm-sorozata, melyben hat idős párt ismerhetünk meg a világ legkülönbözőbb pontjairól. Az Egyesült Államokban, Brazíliában, Japánban és Indiában is forgatott széria, szereplői segítségével a hosszú szerelem titkát tárja fel előttünk: megismerhetjük a párok történetét és így azt is megtudhatjuk, szerintük miért tart kapcsolatuk – töretlenül – már hosszú évtizedek óta.

+1. Pose

Igaz már áprilisból kicsúszva, májusnak viszont rögtön a második napján megérkezik a Pose harmadik, és egyben utolsó évada. A 90-es évek ballroom kultúráját – és ezzel párhuzamosan az AIDS-krízist – bemutató FX-sorozat úgy tűnik, az utolsó évadra sem hazudtolja meg magát: az előzetes alapján szívszorító szezon elé nézünk most is, az utolsó rész pedig vélhetően nem happy enddel zárul majd.

A figyelmetekbe ajánljuk