A dokumentumfilm-szériában a legendás zenész pályáját a világhírű amerikai producer, Rick Rubin hat részben dolgozza fel.


A széria egy színfalak mögötti mágikus, misztikus utazás lesz McCartney hihetetlen zenei karrierjébe. Rubin a brit zenész első gitárjától és szerzeményétől a legendás Beatles elképesztő sikeréig mindent bemutat.

A McCartneynál több mint húsz évvel fiatalabb Rick Rubin olyan előadók zenei pályáját segítette producerként az elmúlt három évtizedben, mint a System of A Down, a Red Hot Chili Peppers, a Beastie Boys, Tom Petty vagy Johnny Cash. A folyamatban lévő dokusorozatot az Endeavor Content nevű óriáscég finanszírozza és teríti világszerte.

A szériát Frank Marshall rendezi, aki a Bee Gees együttesről, valamint Jeff Pollackról készített dokumentumfilmet idén. A McCartneyról szóló alkotásnak egyelőre nincs címe, de azt már tudni lehet, hogy a sorozat kedvéért először hagyták el a londoni Abbey Road stúdiót az egykori legendás mesterszalagok. A 78 éves ex-Beatles tag új (tizenötödik) stúdióalbuma, a McCartney III pénteken jelenik meg.

via MTI

Friss

Lady Gaga lett a Dom Pérignon legújabb arca

Debütált a Dom Pérignon rosé 2005 limitált kiadású jeroboam palackja, amit nem mást, mint az többszörös Grammy - és Oscar-díjas énekesnő, Lady Gaga tervezett Nicola Formichetti divatigazgatóval.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk