superman és lois
Testvérsorozatot kap a Supergirl a szériában már látott Supermannel, Tyler Hoechlin alakításában.

Tovább bővül az Arrow-val indult tévés DC képregényuniverzum, ezúttal a Supergirl kap egy testvérsorozatot Superman & Lois címmel. A címszereplő hőst Tyler Hoechlin játssza, aki korábban már szerepelt az anyaszériában Clark Kentkén, így volt időnk megszokni a szerepben. De láthattuk korábban a Teen Wolf - Farkasbőrben Derekjeként, továbbá a Hetedik mennyország Martinjaként is.

Ami Lois Lane-t illeti, őt Elizabeth Tulloch alakítja, akit szintén láthattunk már a szerepben az Arrow-verzum Crisis on Infinite Earth történetszála során. Őt egyébként főleg a Grimm című sorozatból lehet ismerni. A sorozat alkotója Todd Helbing, aki a Flash-en dolgozott korábban, kiegészülve természetesen Greg Berlanti szuperproducerrel, aki a The CW csatorna összes szuperhőssorozatának is az alkotója.

Most megérkezett az első kedvcsináló előzetes is, amiben túl sok jelenetet nem kapunk a sorozatból, sokkal inkább rengeteg hangulatfestést. Ugyanakkor kapunk pár képet a címszereplők tinédzser gyerekeiről, tovább görgetve az Infinite Earths sztoriszál korábbi történéseit. Szóval ha azt követtük, akkor lehet valamiféle elképzelésünk, hogy mire számíthatunk majd. Február 23-án kiderül, akkor van ugyanis az első epizód premierje a The CW csatornán.


A figyelmetekbe ajánljuk