A Caviar iPhone-tokjain milliós Rolexek virítanak

A Caviar iPhone-tokjain milliós Rolexek virítanak

Az okostelefonok és kiegészítők elsőszámú márkájaként a Caviar most bemutatta a továbbfejlesztett Grand Complications kollekcióját. Középpontjában az Apple iPhone 14 Pro áll, amelynek a Rolex-rajongók külön örülhetnek majd.


A furcsa kiegészítőiről ismert luxusmárka most mutatta be az iPhone 14 Pro két kifejezetten blingy változatát, amelyeket a csúcskategóriás óraalkatrészekkel turbóztak fel. A Daytona iPhone 14 Pro Max és Skeleton Booster iPhone 14 Pro néven ismert újdonságok csatlakoznak a Caviar "Grand Complications" sorozatához.

Ahogy a neve is mutatja, az egyedi Daytona egy Rolex Cosmograph Daytona számlapját viseli a hátlapján. Amint azt a Rolex-gyűjtők talán tudják, ez a legendás óra a floridai Daytona Beach és Road Course versenypályáról kapta a nevét.

Érthető tehát, hogy a Caviar okostelefonját az 1930-as évek versenyautói ihlették. Konkrétan a Bluebird V, amellyel Malcolm Campbell brit autóversenyző 1935-ben Daytonában 444 kilométer/órás sebességrekordot állított fel. Ennek érdekében a tok 18 karátos arany sebességmérővel, valamint a versenyautók analóg műszereit tükröző olaj- és üzemanyag-jelzőkkel, valamint három dekoratív kapcsolóval van felszerelve.

Caviar

A Skeleton Booster eközben egy beültetett csontvázas számlap bonyolult belső működését mutatja be. És szintén tiszteleg a négykerekűek előtt, a szuperautók mechanikájának megjelenését utánozva. A mindössze 99 darabra limitált Skeleton Booster ára pedig 10 320 dollár (közel 4 millió forint) lesz.

A Caviar 2011-ben lépett be a luxus világába az iPhone 4-re épülő, különc arany telefonok kollekciójával. Több mint egy évtizeddel később a márka már 18 különböző összeállítást tudhat maga mögött, és a Samsung készülékein is elkezdett dolgozni.

(RobbReport)

A figyelmetekbe ajánljuk