Lassan, de biztosan megismerhetjük a női Hulkot is.


A Marvel és a Disney tavaly jelentette be, hogy a jövőben érkezik a She-Hulk, azaz a Hulknő-sorozat. Sokáig csak a levegőben lógott a dolog, hiszen se az alkotók, se a színészek kilétét nem ismertették. A napokban viszont felpörögtek az események, bejelentették ugyanis a forgatókönyvírót, aki nem más lesz mint Kat Coiro (A te eseted, Ha beüt az élet), pénteken peig azt is megtudhattuk, hogy Tatiana Maslany lesz a széria főszereplője, aki Sötét árvák sorozatban már bizonyította sokoldalúságát.

Mark Ruffalo, aki a hírek szerint a sorozatban is szerepet kap, már Twitteren üdvözölte is a legújabb családtagot.

A magyarul is megjelent képregény egyébként idén lett 40 éves, természetesen Stan Lee volt az egyik alkotója. A történet szerint Jennifer Walters (She-Hulk) Bruce Banner (Hulk) unokatestvére. Védőügyvédként dolgozik, ám egy vérátömlesztésnek köszönhetően Hulk képességeire tesz szert, annyi különbséggel, hogy ő képes a józan tudatánál maradni, később pedig Amazon néven csatlakozik a Bosszú Angyalaihoz. A sorozat a jövőben a Disney+-on lesz látható, bemutatójára azonban még valószínűleg sokat kell várni.

Friss

Hamu és Gyémánt

Kezdődik a nyári kaland: Frisecco Irsai Olivér és citromos sorbet

Jó minőségű bort fogyasztani nem csak presztízs, hanem öröm is. A bor napi – természetesen mértékletes – fogyasztásának ráadásul pozitív élettani hatásai is vannak; ez élményt pedig tovább fokozhatjuk az adott borhoz tökéletesen illő ételekkel. Cikksorozatunkban arra szántuk el magunkat, hogy a gondosan válogatott borokhoz izgalmas fogásokat ajánljunk – tesszük mindezt a VinCE KLUB kiváló minőségű tételeivel. Ez itt a Borvacsora.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk