Az első író-rendezőjét leszerződtették, hogy írja meg a folytatás forgatókönyvét.


A Joker hatalmas meglepetéssiker volt, ami nem csak átszakította a bűvös, egymilliárdos bevételi határt, ami Az igazság ligájának mondjuk nem sikerült annak ellenére, hogy nagyjából háromszor annyiba került. Emellett pedig Joaquin Phoenix alakítását egy Oscar-díjjal is jutalmazták.

Egy ideje már szó van egy folytatásról, azzal a nagy kérdőjellel, hogy mégis hogyan. Hisz az első egy elég kerek, lezárt történet, ami kérdések közt hagyja a nézőt, hogy a film valóban megtörtént-e, vagy csak a főszereplő fejében mindössze. Ezt a folytatás kénytelen lesz megválaszolni, kissé elrontva az első végét.

Ez persze a Warnert nem zavarja. De úgy tűnik, hogy a Joker író-rendezőjét, Todd Philipst sem. Ugyanis a ScreenRant jelentései szerint hivatalosan is dolgozik már a Joker 2 forgatókönyvén, vélhetően pedig rendezni is fogja. Esélyes persze, hogy nem direkt folytatás lesz, hanem valami cseles megoldással egy újabb történet ugyanabban a világban. Egy biztos, kíváncsian várjuk!


Friss

Így működik az agyunk a nappali álmodozás alatt

A pszichológiának vannak válaszai a nappali álmodozásra is.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ezért zsugorodott össze az emberi agy az elmúlt 30 ezer évben

A tudósok szerint az emberi agy zsugorodása testi változásokhoz köthető.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk