Jared Leto karakterének homlokáról eltűnt többek között a hatalmas DAMAGED felirat.


Jared Leto alakítása mellett megjelenését is sok kritika érte a nem túl szép emlékű Suicide Squadban. Külsőre a karakter leginkább egy Soundcloud rappernek nézett ki, ráadásul sokat segített a hatalmas DAMAGED felirat a homlokán. Picit olyan, mintha Superman feltetováltatta volna a homlokára, hogy hős. Igazából nem sérültnek tűnt tőle Joker, hanem kamasznak, aki fel akarja bosszantani a szüleit.

A karakter újra felbukkan majd Leto alakításában a Justice League új rendezői verziójában, ami 4 órás lesz és jövő hónapban érkezik HBO Maxra. Mivel Zack Snyder családi tragédia miatt anno nem tudta befejezni a filmet, most megtehette, egyúttal forgatva extrajeleneteket is hozzá. Ennek köszönhetően került bele az eredetileg a filmben nem szereplő főgonosz.

Most megérkeztek az első fotók arról, hogyan is fog kinézni Leto a Snyder Cutban és úgy tűnik, két film között eltávolíttatta magáról az arctetkókat, köztük a hatalmas DAMAGED feliratot is. Meg hosszabb is lett a haja. Mi ezt nettó pozitívumként könyveljük el.

Friss

Unsplash/Myke Simon

Eltávolították Csehország utolsó telefonfülkéjét

Már véglegesen a múlté a nyilvános telefonállomások kora Csehországban.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Long Island Iced Tea – a koktél, amit muszáj elkészítened otthon!

A Long Island Iced Tea-nek elnevezése becsapós lehet, hiszen nem egy jeges teáról beszélünk, hanem egy teát egyáltalán nem tartalmazó, igen magas alkoholtartalmú koktélról.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A klíma megfelelő telepítésén nem érdemes spórolni (x)

Egy jó minőségű klíma kiváló választás, ha sok éven át szeretné élvezni a kellemes hőmérsékletet, jó közérzetet otthonában. Ahhoz viszont, hogy a klímája megbízhatóan, hatékonyan és költségtakarékosan működjön, megfelelően kell azt telepíteni.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk