Más külsőt kapott Joker a Justice League új verziójában

Jared Leto karakterének homlokáról eltűnt többek között a hatalmas DAMAGED felirat.


Jared Leto alakítása mellett megjelenését is sok kritika érte a nem túl szép emlékű Suicide Squadban. Külsőre a karakter leginkább egy Soundcloud rappernek nézett ki, ráadásul sokat segített a hatalmas DAMAGED felirat a homlokán. Picit olyan, mintha Superman feltetováltatta volna a homlokára, hogy hős. Igazából nem sérültnek tűnt tőle Joker, hanem kamasznak, aki fel akarja bosszantani a szüleit.

A karakter újra felbukkan majd Leto alakításában a Justice League új rendezői verziójában, ami 4 órás lesz és jövő hónapban érkezik HBO Maxra. Mivel Zack Snyder családi tragédia miatt anno nem tudta befejezni a filmet, most megtehette, egyúttal forgatva extrajeleneteket is hozzá. Ennek köszönhetően került bele az eredetileg a filmben nem szereplő főgonosz.

Most megérkeztek az első fotók arról, hogyan is fog kinézni Leto a Snyder Cutban és úgy tűnik, két film között eltávolíttatta magáról az arctetkókat, köztük a hatalmas DAMAGED feliratot is. Meg hosszabb is lett a haja. Mi ezt nettó pozitívumként könyveljük el.

A figyelmetekbe ajánljuk