Ha valakinek, egy legendás, kétszeres Oscar-díjas színésznek biztosan elhihetjük, hogy a sorsunk a döntéseinkben rejlik.


Tudni kell dönteni

Idézet a népszerű színésztől

Hamu és Gyémánt

Az idén 77 éves Robert De Niro gyerekkorától vonzódott a színészethez, ami nem is csoda, hiszen igazi művészcsaládba született. Édesanyja festőművész, olasz származűsú apja pedig szobrász és költő volt. New York olaszok lakta negyedéből, Little Italyból indult, kamaszéveiben pedig kishíján elkallódott, mielőtt 16 évesen ráébredt: a színpadon van igazán otthon. Íme három emlékezetes filmje.

Dühöngő bika

Az 1980-as Martin Scorsese-filmért, a Dühöngő bikáért már második Oscar-díját zsebelte be, az elsőt az 1974-es Keresztapa II-ért kapta, Vito Corleone megformálásáért.

Csak egy kis pánik

A gátlásos, szorongásokkal küzdő maffiafőnök szerepében 1999-ben De Niro megcsillogtatta tehetségét a vígjáték műfajában is.

Joker

A tavalyi év egyik legzajosabb filmsikerében emlékezetes mellékszerepet kapott a színész és bár a forgatás Joaquin Phoenix-szel a hírek szerint nem volt zökkenőmentes, De Niro állítólag kedvenc színészei között tartja számon Joker megformálóját.

Friss

A virtuális valóság révén megismerhetjük az emberi pszichét is?

A virtuális valóság biztos pont lehet az emberismeretben a jövőben.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A fűszerek rengeteg egészségügyi hatással bírnak

A gyömbér, kurkuma és fahéj csak néhány azon fűszerek közül, melyek jelentősen javíthatják egészségünket.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 dolog, amit soha nem szabad elfelejtened, ha depresszióval küzdesz

A depresszió elszívhatja az energiánkat, üresnek és fáradtnak érezhetjük magunkat. Ez pedig az élet minden területén megnehezít a mindennapjainkat. Vannak azonban apró lépések, amelyekkel jobban kontrollálhatjuk érzéseinket, ezzel javítva az általános közérzetünket. Ebből gyűjtöttünk össze négyet!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk