Robin Williams

Robin Williams

Robin Williams egyszer betörte Robert De Niro orrát

Véletlen történt, de a komikuslegendának sikerült visszaütnie De Niro orrát a helyére, így végül is jól sült el.


Láttuk már Robert De Niro egyik legikonikusabb szerepében, a Dühöngő bikában bokszolót alakít, ugyanakkor mégsem csak ezen a forgatáson törte el az orrát, hanem egy dráma forgatásán is évekkel később. Meglepő módon Robin Williamsnek sikerült egy jelenet felvétele közben olyant ütnie, hogy De Niro orra eltörött.

A két színész az Ébredések című drámán dolgoztak éppen közösen, ami igaz történeten alapul. Robins egy neurológust alakít benne, aki egy életmegváltó gyógyszerrel sikeresen felébreszti katatóniából a betegeket. De Niro alakítja az egyik ilyen beteget, és Oscarra is jelölték alakításáért az alkotásban.

Na de hogyan sikerült eltörnie Robin Williams egyik legjobb nem vígjátékszerepében kollégája orrát? Ahogy Williams felidézte, De Niro karaktere rohamot kapott, és az orvost játszó Robins közbelépett, hogy lefogja őt.

És a könyökömmel véletlenül orrba ütöttem és olyan hangja volt, mintha egy csirkecsont tört volna el.

Az interjúban Williams azzal koronázta meg Robert De Niro orrtöréséről szóló beszámolóját, hogy De Niro sebésze szerint Williams visszaütötte De Niro orrát a helyére egy sérülésből, amelyet a Jake LaMotta bokszoló életéből készült 1980-as Dühöngő bika című film forgatása közben szenvedett.

Williams azonban annyira komikusan adta elő a dolgot, hogy ezt akár viccnek is vehetnénk. Pedig az igazat mondta. Az esetet a New York Times kulturális riportere, Dave Itzkoff által írt 2018-as Robin Williams-életrajzban mesélte el, amelyben a People szerint maga De Niro is megerősíti Williams beszámolóját.

A helyzet az, hogy az orrom egyszer már el volt törve, és ő a másik irányba ütötte vissza - kiegyenesítette. Jobban néz ki, mint azelőtt.

Mivel De Niro eredetileg a Dühöngő bika forgatásán törte el az orrát, ez azt jelenti, hogy egy évtizeden át egy elcseszett orral járkált, mielőtt Robin Williams visszaütötte a helyére. De Nirónak görbe orra volt egészen addig a pillanatig.

(Forrás: /Film)


A figyelmetekbe ajánljuk