Martin Scorsese hiába 78 éves, még várat magára az első nagy melléfogása.


Nemrég már írtunk a Cinema Magic Instagram-oldalról, amit filmőrülteknek mondhatni kötelezően ajánlott követni. Olyan kreatív filmes tartalmakat és összeállításokat osztanak meg a különböző klasszikusokról, amik valószínűleg eszünkbe sem jutna a Cinema Magic nélkül.

Vágtak már össze különböző filmes jeleneteket ugyanarra a zenére, megnézhettük, hogyan szól a Gladiátor japán- vagy orosz szinkronnal, forgatási kulisszatitkokat osztottak meg, és még lehetne sorolni.

Most pedig épp a 78. születésnapját ünneplő Martin Scorsese előtt tisztelegtek: rövid videókban gyűjtötték össze a legendás rendező életművét, amitől egyből megjön a kedve az embernek újranézni valamelyik nagyszerű alkotását.

Végigpörgetve a filmeket nem is nagyon tudunk olyat találni, amivel mellé lőtt volna.

Egyébként Scorsese is megosztott egy születésnapi képet magáról az Instagramon, jól láthatóan kicsattant az örömtől.

Friss

Harry és Meghan megállapodott a Netflix-szel, hogy még a sztorijuk előtt véget ér a The Crown

Harry sussexi herceg, valamint felesége Meghan sussexi hercegné nem rég aláírt a Netflix-szel egy szerződést, ami ahhoz vezetett, hogy rengeteg rajongójuk elfordult tőlük. A szerződés arról szólt, hogy a The Crown (A korona) című sorozatot még azelőtt befejezik a streaming-szolgáltatónál, hogy a történet elérne botrányokkal teli életükhöz.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A figyelmetekbe ajánljuk