Valaki átinamálta a Joker előzetesét úgy, hogy Jim Carrey arcát ráanimálta Joaquin Phoenix testére. A végeredmény egészen ijesztő.

Mostanra a deepfake nem csak egy technológia, de lassan már egy videós műfaj is az interneten. Egyre-másra jelennek meg ugyanis az olyan videók, amiben emberek arcát rászerkesztik gyakorlatilag tökéletesen egy másik ember fejére, pontosan követve az eredeti arc kifejezéseit. Ezek a videók általában nagyon bizarr élmények, mert az agyunk minden tökéletességére mesterségesnek érzékeli.

Most egy stryder HD nevű youtuber a Joker előzetesét dolgozta át úgy, hogy Joaquin Phoenix arcát kicserélte Jim Carrey-ére. A legfélelmetesebb benne pedig az, hogy még a hangját is sikerült úgy manipulálnia hozzá a videó készítőjének, hogy hasonlítson a főleg komikus szerepekből ismert gumiarcú színészéhez. De legalább megtudjuk, milyen a Joker egy alternatív univerzumban.


Friss

Krisztus előtti város maradványaira bukkantak az Adriai-tengerben

Hat és fél ezer éves újkőkori település maradványaira bukkantak horvát búvárok az Adriai-tenger legdélibb részén, Korcula sziget partjainál, a tengerszint alatt 4,5 méter mélyen.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megadta magát a Hubble űrteleszkóp

Korosodik az emberiség egyik kedvenc eszköze.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Eddig ismeretlen agysejteket fedeztek fel a kutatók

Egerekkel való kísérletezés során két új sejttípust is leírtak a szakemberek.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk