Enyhe időnk volt 2021. január 1-jén, amihez még a Nap is asszisztált pár óra erejéig. Ezt követően persze nem meglepő, hogy sokan túrázásra adták a fejüket az új év legelső napján.

Az ország legmagasabb csúcsa, a Kékestető amúgy is nagyon népszerű célpont a magyar családok körében, az január elsejei jó idő viszont még inkább meghozta mindenki kedvét egy kis újévi túrázásra. Erről számolt be legalább is az I love Mátra Facebook-oldal.

A közösségi oldalon közzétett bejegyzésből kiderül, hogy olyan hosszú kocsisort alakult ki a hegycsúcsnál, hogy a nap bizonyos szakaszaiban előfordult, hogy másfél órát is várakoznia kellett annak, akik parkolót szeretett volna találni.

A poszt alatti hozzászólásokban többen kifejtették nemtetszésüket a tömeggel kapcsolatban. Hiába a jó idő, a legtöbb kommentelő szerint a koronavírus-járvány miatt óvatosabbnak kellene lennünk.


Friss

Az igazi nyári frissítő – hideg gyümölcsleves recept

Ha még nem próbáltad, itt az ideje elkészítened ezt a bársonyos, hűsítő gyümölcslevest!

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Megérkezett Kevin Smith He-Man sorozatának első előzetese

Ha rajongtál a régi rajzfilmsorozatért, esetleg a Dolph Lundgren főszereplésével készült filmmért, akkor imádni fogod.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4+1 élelmiszer, ami csökkentheti a koleszterinszintet

A szívbetegség a világ vezető halálozási oka. A magas koleszterinszint - különösen a „rossz" LDL - összefügg a szívbetegségek fokozott kockázatával. Annak érdekében, hogy ezt megelőzzük elengedhetetlen a megfelelő étrend. Íme, 5 olyan élelmiszer, amely csökkentheti a koleszterinszintet és enyhíti a szívbetegségek egyéb kockázati tényezőit.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk