Kepes András, Presser Gábor és Barabási Albert-László a boldogságról fog beszélgetni a város felett
Hamu és Gyémánt

Kepes András, Presser Gábor és Barabási Albert-László a boldogságról fog beszélgetni a város felett

Utoljára 2020 februárjában koccinthattunk és ültünk le beszélgetni együtt mi, a Hamu és Gyémánt magazin alkotói, szereplői és olvasói. Azóta, hogy nem láthattuk egymást, nagyot fordult a világ, és a személyes interakciók még értékesebbé váltak, mint valaha. Épp ezért szeptember 27-én újra találkozunk, hogy megvitassuk az utóbbi idők egyik fontos kérdését: vajon mi kell a boldogsághoz? Folytatódik az Offset!


Közel 20 hónappal ezelőtt – még a pandémiát megelőzően – Stohl András, Trokán Nóra, Dragomán György és Szabados Ági osztották meg gondolataikat a sorsról, döntésekről és az élet néha egészen kiszámíthatatlan lehetőségeiről a Hamu és Gyémánt exkluzív kerekasztal-beszélgetésén, melyet Veiszer Alinda moderált.

Most, hogy újra lehetőségünk nyílik személyesen találkozni, úgy döntöttünk, rendhagyó eseménnyel folytatjuk az Offset nevű rendezvénysorozatunkat: aktuális lapszámunk címlapszereplője, Kepes András mellett két korábbi címlapszereplőnk is részt vesz a kerekasztal-beszélgetésen – a tavaszi szám borítóján szereplő Presser Gábor, és a tavaly őszin látható Barabási Albert-László.

A beszélgetést ezúttal is Veiszer Alinda vezeti majd, aki arról kérdezi a vendégeket, hogy mire van szükségünk a boldogsághoz az irodalom, a zene, valamint a tudomány szerint.

Az esemény exkluzivitását tovább emeli a helyszín is, mely a város egyik legszebb panorámájával rendelkező High Note SkyBar lesz.

A jegyek – 4.990 forintos egységárral – szeptember 10-étől, korlátozott számban érhetők el. Az esemény szeptember 27-én, 18.30 órakor kezdődik, a résztvevőket egy pohár pezsgővel, illetve a Hamu és Gyémánt magazin választott lapszámával várjuk.

További részletekért kattints a Facebook-eseményünkre!


A figyelmetekbe ajánljuk