Trokán Nórát fotózza Pejkó Gergő a Hamu és Gyémánt 2022. nyári számába

Fotóst fotózni nehéz feladat – de csak akkor, ha nem olyasvalaki az alany, mint Trokán Nóra. A színművész bár mára a kamera mögött is elismert szakemberre vált, tökéletesen képes különválasztani a szerepeit és megélni azokat a maguk valójában. A Hamu és Gyémánt július 7-én megjelenő lapszámának címlapfotózása épp olyan sokszínű lett, mint a képeken szereplő Nóra. Nézzünk be együtt a kulisszák mögé!


A tökéletes pillanat

Trok\u00e1n N\u00f3ra egy pap\u00edrhaj\u00f3val a Balatonn\u00e1l

Hamu és Gyémánt / Tokaji Balázs

Trokán Nóra igazi ezerarcú művész, aki otthonosan mozog a kamera mindkét oldalán, és aki egyszerre testesíti meg a díva és a menő csaj karakterét – megannyi másik szerep mellett. Az őt jellemző sokrétűségre és a dinamizmusra reflektál fotósorozatunk, amelynek kockái nem egyszerűen szépek, mindegyiken van valami egyedi, valami váratlan, ami Nóra izgalmas személyiségének a szimbóluma.

Az extra stábtag: Lajos kutyus

Trok\u00e1n N\u00f3ra fot\u00f3z\u00e1sa, kuty\u00e1j\u00e1val Lajossal

Hamu és Gyémánt

Stábunk tagjai a fotózás előtt egyre csak az időjárás-előrejelzést bújták, hogy a nagy napon minden nekünk kedvezzen a Balaton-felvidéken. A csapatmunka meghozta eredményét, nem csupán az idő, hanem a hangulat is remek volt – utóbbiról Nóra pulikutyája, Lajos is gondoskodott, aki bizony a fotósorozatba is becsaholta magát.

Amikor az izgalom a tetőfokára hágott

Trok\u00e1n N\u00f3ra a Balatonban p\u00f3zol egy lovon

Hamu és Gyémánt / Tokaji Balázs

A lovakkal való különleges kapcsolat megkerülhetetlen, ha Trokán Nóráról van szó. Gyermekkora óta lovagol, mára pedig lovakat tanít és tanul tőlük. Fotózásunk egyik legkülönlegesebb és egyben legnagyobb kihívása volt annak a képnek az elkészítése, amihez Nóra belovagolt a Balatonba. A teljes stáb megfeszülve várta, hogy terveinknek megfelelően sikerüljön az utolsó beállítás, és nehogy idő előtt csapjon le ránk a vihar.

Különleges fotózás, nem mindennapi interjú

Ahogy a fotózás helyszínei között is cikáztunk, hogy a Tihanyi-félsziget legszebb vidékein örökíthessük meg a színművészt, úgy a Veiszer Alida és Nóra között lefolytatott beszélgetés is igen nagy utat járt be. Miért akar mindenből tanulni valamit? Hogyan tud nagy lehetőségekre is nemet mondani? Mit gondol Martin Scorseséről? Önazonosságról, kudarcról, katarzisról és a lélek rejtelmeiről is vallott interjúnkban.

Hamu \u00e9s Gy\u00e9m\u00e1nt 2022 ny\u00e1ri lapsz\u00e1m \u200bc\u00edmlapj\u00e1n Trok\u00e1n N\u00f3ra

Hamu és Gyémánt

A teljes fotósorozat és Veiszer Alinda Trokán Nórával készült interjúja a július 7-én megjelenő Hamu és Gyémánt nyári lapszámában található, amely elérhető a kiemelt újságárusoknál, illetve megrendelhető és előfizethető közvetlenül a kiadótól és digitális változatban is beszerezhető.

A figyelmetekbe ajánljuk