Brunch – 5 tárgy a villásreggelik kedvelőinek

Brunch – 5 tárgy a villásreggelik kedvelőinek

Reggelizz úgy, mint egy király – tartja a mondás. A reggelit és az ebédet kombináló brunch-csal pedig még tovább fokozhatjuk az élményeket. Adunk pár tippet, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet ebből a különleges alkalomból.


​A teáskanna

Amara

Fekete-fehér napábrázolás, aranyszínű háttérrel: a Fornasetti elegáns teáskannája az étkezőasztalunk dísze lehet és még egy esős tavaszi délelőttön is garantáltan bearanyozza a napunkat. Minden darabot kézzel készítenek Olaszországban, a márkát alapító Piero Fornasetti által kifejlesztett egyedi technológiával.

Ár: ~ 250 ezer HUF

A brunchpakk

Fortnum & Mason

Már nem kell sokat várni III. Károly koronázására, amit akár egy királyi brunch keretében is megünnepelhetünk. Ehhez kiváló választás lehet a Fortnum & Mason összeállítása, amelyet kifejezetten erre az alkalomra hoztak létre, és limitált szériás tea- és kávékeverékeket, finomságokat, pezsgőket, bögréket találunk benne.

Ár: ~ 160 ezer HUF

A tálca

Goodee

Brunch a saját ágyunkban vagy akár az erkélyünkön? A természetes anyagokból készült Skagerrak Norr Tray névre hallgató fatálcáján minden fontos hozzávaló elfér egy bőséges étkezéshez, amelyeket a reggeliző tálca strapabíró és stílusos bőrfülei segítségével a lakásunk bármely pontjára magunkkal vihetünk.

Ár: ~ 42 ezer HUF

A tojástartó

Finnish Design Shop

A Local Helsinki KotKot tojástartója a hagyományos verzió modernizált változata: egyedi formavilágával új színt visz a hétköznapi reggelik és a hétvégi brunch-ok világába. Egy csomag két tojástartót tartalmaz, hogy biztosan senki ne maradjon egyedül a rendhagyó étkezések élményével.

Ár: ~ 9000 HUF

A könyv

Bookshop.org

Mollynak halála előtt egyetlen utolsó kérése van legjobb barátaihoz: szeretné, ha a három egymáshoz egyáltalán nem illő nő egy éven keresztül minden hónapban egyszer együtt villásreggelizne. A Brunch and Other Obligations egy szellemes regény, ami a gyerekkori ismerősök világában működő dinamikákat tárja fel.

Ár: ~ 5000 HUF

A figyelmetekbe ajánljuk