gumicukrok tálkában
Sokszor elég egy szelet sütemény, egy falat csokoládé és máris sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Aki azonban nem csupán az ízlelőbimbóit kényeztetné az édességekkel, az akár a lakberendezési trendekben vagy a szépségápolásban is megtalálhatja számításait.

A falikép

Charlotte Posner cukork\u00e1s festm\u00e9nye egy \u00edr\u00f3asztal felett

wolfandbadger.com

„Hello Sweetie” fantázianévre hallgat a brit kortársművész, Charlotte Posner alkotása, melyen gyermekkori kedvenc édességeit álmodta újra. Jellegzetes stílusával és élénk színhasználatával egy perc alatt vidámságot csempész képével az adott térbe.

Ár: ~ 54 ezer HUF

A tányérkészlet

LObjet sz\u00f6rnyecske alak\u00fa arany t\u00e1rol\u00f3 mellette t\u00e1ny\u00e9rok

net-a-poter.com

Ha már desszert, akkor nem lehet elmenni szó nélkül amellett sem, hogy mire tálaljuk a finomságokat. Az L'Objet Los Angelesben élő művészekkel való kollaborációjából született meg a kis szörnyecske, ami magában rejti a porcelántányérokat. Igazán mutatós darab!

Ár: ~ 530 ezer HUF

A fotel

csokol\u00e1d\u00e9 sz\u00edn\u0171 luxus fotel

caffeelattehome.com

A csokoládé színben pompázó, különlegesen ívelt fotel, szinte szó szerint magához ölel minket. Fenséges dizájn, puha ülőfelület és tökéletes minőségű kárpit jellemzi a Caffe Latte ülőalkalmatosságát, ami egyszerre testesíti meg a minimalista és a futurisztikus lakberendezési stílust.

Ár: ~ 1 200 ezer HUF

A parfüm

Prada Candy parf\u00fcm

Prada

Egész nap édes, mégsem túl hivalkodó illatfelhőben létezni? Igen! A Prada Candy parfümjével abszolút lehetséges, amely egyszerre játékos és kifinomult. Olyan mértani pontossággal elegyíti a karamell és a fehér pézsma illatjegyeit, hogy ember legyen a talpán, aki képes ellenállni az üvegcsébe zárt csodának.

Ár: ~ 50 ezer HUF

A tortaállvány

Yvonne Ellen torta\u00e1llv\u00e1ny leop\u00e1rd \u00e9s zsir\u00e1f mint\u00e1val

wolfandbadger.com

Egy tortaállvány akkor mutat igazán jól, ha tele van pakolva finomságokkal, ám Yvonne Ellen dekoratív terméke már önmagában is szemet gyönyörködtető látvány. A különleges minta, a pasztell színek és az arany hármasa kellően megnyerő végeredményt mutat.

Ár: ~ 40 ezer HUF


A figyelmetekbe ajánljuk