kávé csészében egy könyv tetején virág mellett

Az egész napunkra hatással van az, hogyan indul a reggelünk. A jó hír az, hogy elég néhány apróság és máris búcsút inthetünk a kapkodós napindításnak: egy kellemes fürdő, egy izgalmas olvasmány, vagy akár egy finom étkezés mind-mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy nyugodtan vágjunk bele a napba.


Az ébresztőóra

Joy Resolve \u00e9breszt\u0151\u00f3ra k\u00e1v\u00e9f\u0151z\u0151vel egy\u00fctt

selfridges.com

Aki el sem tudja képzelni a napindítást kávé nélkül, annak a Joy Resolve megalkotta a tökéletes ébresztőórát. A Barisieur ugyanis – az előbb említett funkción túl, – egy automata tea-, és kávéfőző, ami kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy akár a hálószoba éjjeliszekrényén is jól mutasson, miközben funkcionálisan is kiszolgálja tulajdonosát.

Ár: ~ 149 ezer HUF

Az arckrém

La prairie gy\u00e9m\u00e1nt alak\u00fa kr\u00e9m luxuscsomagol\u00e1sban

La Prairie

A hosszas reggeli készülődés idejéből is sikerülhet lefaragni a La Prairie Platinum Rare Haute krémjével, ami leküzdi az öregedés jeleit, miközben a benne található hatóanyagoknak köszönhetően megnyugtatja és élettel tölti fel a fáradt bőrt.

Ár: ~ 631 ezer HUF

A gyertya

sz\u00f3javiasz gyertya amib\u0151l k\u00e9s\u0151bb v\u00e1za lehet

amara.com

„Morning Glory” fantázianévre hallgat a Skogsberg & Smart szójaviaszból készült gyertyája, melynek illatjegyeiből a grépfrút, a sáfrány, a fekete bors és a borostyán tűnnek ki. Kiváló indítása lehet a napnak egy kellemes fürdő, ahol ez a különlegesen illatos gyertya is helyet kap. Külön érdekessége a luxusdarabnak, hogy a gyertya elégetése után vázaként hasznosítható újra.

Ár: ~ 55 ezer HUF

A jógamatrac

Prada fekete j\u00f3gamatrac t\u00e1sk\u00e1val

Prada

A kora reggeli edzés fitten tart, a Prada jógamatraca pedig kellő motivációt ad mindehhez. A fekete színben pompázó luxusdarabot az ikonikus logó díszíti, a matrachoz pedig táska is jár, ami megkönnyíti a sporteszköz cipelését.

Ár: ~ 613 ezer HUF

A könyv

Stay for Breakfast k\u00f6nyv

gestalten.com

Ahány ház, annyi szokás – főleg, ha reggeliről van szó. Ki az édeset, ki a sósat szereti, megint mások el se tudják képzelni meleg fogás nélkül a napindítást. Bármelyik tábort erősítsük is a Stay for Breakfast kiadvány közel kétszáz oldalnyi recepttel mutatja meg, mennyire változatos is lehet a napindító étkezés.

Ár: ~ 15 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk