kristálycsillár bálteremben

5 tárgy, ami varázslatossá teszi a báli szezont

Az évszázadokon átívelő hagyományokkal rendelkező bálok a mai napig tömegeket mozgatnak meg. Bár sok régi formaság és szabály alkalmazkodott a modern világhoz az évek alatt, tény, hogy komoly előkészületeket igényel a báli szezon minden résztvevőtől.

A csokornyakkendő 

Prada csokornyakkend\u0151 fekete selyem

prada.com

A „black tie” dress code esetében a fekete szmoking, fehér ing és fekete csokornyakkendő viselete kötelező. Éppen ezért egy férfi gardróbjából sem hiányozhat egy olyan klasszikus kiegészítő, mind amilyen a Prada időtálló darabja. A 100%-ban selyemből készült csokornyakkendő praktikus, előre megkötött formában kapható.

Ár: ~ 75 ezer HUF

A hajmaszk 

innovat\u00edv megold\u00e1s\u00fa hajmaszk g\u00e9p

net-a-porter.com

Bizonyított tény, hogy a tökéletes frizura sokat javít a megjelenésünk magabiztosságán. A bál előtti készülődést segíti az Angela Caglia Cellreturn készülék, mely innovatív megoldásként LED-fényekkel segít elérni az egészségesebb, erőtől ragyogó hajszerkezetet, egészen a gyökerektől a hajvégekig. Utána már csak a formázás marad!

Ár: ~ 860 ezer HUF

A magassarkú 

Manolo Blahnik fekete magassark\u00fa strasszal az elej\u00e9n

Manolo Blahnik

Klasszikus és időtálló – így lehetne legjobban leírni a Manolo Blahnik legújabb kollekciójának ékkövét, a fekete körömcipőt. A közepes sarkakon álló darab komfortos viseletet nyújt akár egész éjszakára, míg megjelenését a márkára jellemző, ikonikus kristálydísz teszi páratlanná.

Ár: ~ 800 ezer HUF

Az óra 

Chopard \u00f3ra b\u0151rsz\u00edjjal

selfridges.com

A Svájban készült, 18 karátos rose-gold Chopard óra megjelenését a matt, bőrszíj teszi kellően kifinomulttá. A minimalista számlap egy tükröződésmentes, karcálló, zafírkristály mögé van rejtve és bár a hivatalosan megjelenések során talán nem a legszükségesebb opció, mégis jó tudni, hogy az óra harminc méterig vízálló.

Ár: ~ 4 100 ezer HUF

A szépítkezőszett 

001 London elixirs \u00e9s massz\u00e1zsk\u0151

wolfandbadger.com

Stílszerűen „Red Carpet at home facial” névre hallgat a 001 Skincare London csomagja, amelyben minden megtalálható ahhoz, hogy bőrünk tökéletes állapotba kerülhessen az esemény előtt. A magas minőséget képviselő szérumok mellett alapvető masszázseszközöket is tartalmaz a szett, melyek használatával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy egészséges, üde, ragyogó arcbőrrel vágjunk neki az estének.

Ár: ~ 196 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk