férfi a hegyen túrázás közben

5 tárgy, ami jól jön a téli kiránduláshoz

A friss levegőn tett túra kifejezetten jó hatással van mind a mentális, mind pedig a fizikális állapotunkra. Aki azonban a hűvösebb évszakban vág bele a kalandozásba, annak érdemes előre felkészülnie a viszontagságos időjárási körülményekre.


A bakancs

OFF-White fekete bakancs

selfridges.com

Talán az egyik legfontosabb kiegészítő, amit érdemes körültekintően kiválasztani, az egy jó túracipő. Egy olyan darab, ami stabilan tartja a lábat, miközben a hideg talaj miatt sem kell aggódnunk. Az OFF-WHITE C/O Virgil Abloh Olaszországban készült bakancsának bélése 100%-ban bőrből készült, míg talpát gumi borítja.

Ár: ~ 260 ezer HUF

Az óra 

Montblanc okos\u00f3ra anal\u00f3g kijelz\u0151vel

montblanc.com

A határozott megjelenés és az elképesztő tudás ötvözéseként született meg a Montblanc Summit 3, ami a luxus kategóriás okosórák csúcsát erősíti. A klasszikus, analóg megjelenés egy igen fejlett intelligens technológiát rejt magában, amely az állóképesség monitorozásától kezdve számos nagyszerű alkalmazással teszi könnyebbé a mindennapokat.

Ár: ~ 450 ezer HUF

A pulóver 

A kabát alá jöhet egy kényelmes pulóver, mint amilyen a Woodwatch kapucnis verziója. A márka „For a Better Planet” szlogenje is sejteti, hogy sokat tesznek a környezetért. Amellett, hogy a gyártás során csökkentik az ökológiai lábnyomukat és külön figyelmet szentelnek az anyagok kiválasztására, azért, hogy minél tovább kirándulhassunk az erdőkben, a cég minden megvásárolt termék után egy fát ültet.

Ár: ~ 43 ezer HUF

A kávéfőző

Handpresso hordozhat\u00f3 k\u00e9zi k\u00e1v\u00e9f\u0151z\u0151

handpresso.com

Aki el sem tudja képzelni a napját több adagnyi kávé nélkül, annak igazi megváltás lesz a Handpresso Pump szettje. A hordozható kávégép gyakorlatilag úgy működik, mint egy kerékpárpumpa: 16 bar nyomást hoz létre, így bárhol is vagyunk, krémes kávét készíthetünk magunknak.

Ár: ~ 80 ezer HUF

A hátizsák

sz\u00ednes h\u00e1tizs\u00e1k sok zsebbel

farfetch.com

Egy kicsit az 1990-es éveket idézi meg a Dsquared2 színes hátizsákja, mely kiváló választás egynapos kirándulásokra. A zsebek praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy mindent, amire kirándulás közben szükségünk lehet elérhető közelségbe pakoljunk.

Ár: ~ 210 ezer HUF


A figyelmetekbe ajánljuk