nyitott füzet arany kiegészítőkkel egy fehér asztalon

Azt mondják, hogy mindösszesen 21 napra van szükségünk ahhoz, hogy új szokásokat alakítsunk ki az életünkben. Egy új hobbi, pihentetőbb alvás, egészségesebb életmód, netán több sport szerepelt az újévi fogadalmak között? A gondosan megválasztott kiegészítők extra lendületet adhatnak a céljaink eléréséhez.


A citrusfacsaró 

Diz\u00e1jner citrusfacsar\u00f3

ALESSI

Több gyümölcs, rengeteg vitamin és egészséges ételek minden mennyiségben. A fogadalmak listájának csúcsán általában helyet kap mindez, kezdetnek pedig a reggeli juice alapjául szolgáló citrusfacsaró beszerzése is kiváló gondolat. Az ALESSI Philippe Starck tervezte 100% alumíniumból készült darabja amellett, hogy praktikus, igazán mutatós is.

Ár: ~ 430 ezer HUF

Az edzőcipő 

varr\u00e1s n\u00e9lk\u00fcli fut\u00f3cip\u0151 narancss\u00e1rga diz\u00e1jnnal

mrporter.com

Aki futott már valaha, az tudja, hogy ennek a sportnak az alapja egy jó cipő. Egy olyan lábbeli, ami funkcionálisan tökéletesen tud alkalmazkodni a céljainkhoz. Az APL Athhletic Propulsion Labs „Zipline” futócipő különleges anyagból készül, mely biztosítja a légáteresztést, míg az APL Soufflé zoknibetét a kényelemről gondoskodik.

Ár: ~ 175 ezer HUF

Az okosóra 

Apple Watch ultra Narancss\u00e1rga sz\u00edjjal

Apple

Legyen szó sportolásról, a napi vitalitás nyomon követéséről, vagy akár az üzleti életben való szervezettségről, egy okosóra rengeteget segíthet. Az Apple Watch Ultra az eddigi legmasszívabb darab a márkától, amelyben a sporttevékenységek támogatása mellett az egészség-, biztonsági és kapcsolattartási funkcióknak köszönhetőn sokoldalú segítséget nyújt a mindennapokban.

Ár: ~ 419 ezer HUF

Az ágyneműhuzat 

terracotta sz\u00edn\u0171 selyemszat\u00e9n \u00e1gynem\u0171 rajta tea \u00e9s \u00fajs\u00e1g

harrods.com

A legtöbben csak álmodoznak a nyugodt, pihentető alvásról, és bár plusz órákkal nem szolgálhatunk, abban biztosak vagyunk, hogy a Celso de Lemos ágyneműhuzata kellő kényelmet szolgáltat az éjszakai pihenéshez. A terracotta színű selyemszatén huzat a luxus felső szintjét hozza el a hálószobába.

Ár: ~ 560 ezer HUF

A könyv 

farfetch.com

Mélyebb tudás elsajátítása a cél egy bizonyos szakterületen? Akkor egy jó könyv segíthet! Igazi gyűjtői darab az Assouline The Impossible Collection of Champagne kiadványa, amely 204 oldalon mutatja be az italok pezsgő világát. A különleges kivitelezés pedig nem csupán a könyvben, hanem annak külső megjelenésében is visszaköszön.

Ár: ~ 430 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk