filmes csapó rózsaszín és fekete műanyag golyók között

Minden egyes jó film hozzánk tesz valamit: inspirál, kikapcsol, elgondolkodtat, megnevettet vagy akár cselekvésre sarkall. Egy igazi rajongó pedig igyekszik a lehető legjobban kiélvezni ezeket a pillanatokat és átadni magát a hamisítatlan moziélménynek.


A popcorn 

arany f\u00e9mdobozban popcorn luxus

popinsanity.com

Nachos, popcorn, csokoládé – egy kis extra nassolás a film nézése közben kifejezetten jól esik. A Popinsanity gourmet popcornjainak egyik csúcskategóriás terméke az ötven zacskónyi különlegességet tartalmazó fémdoboz, melyben nyolc különböző ízvilágú, luxus popcorn kapott helyet.

Ár: ~ 71 ezer HUF

A fejhallgató 

James Bond fejhallgat\u00f3 fekete

007store.com

Aki utazás közben sem szívesen mond le a filmekről, annak érdemes beszereznie egy tökéletes mozihangzást biztosító fejhallgatót. A James Bond Bowers & Wilkins Px8 007 kiadású vezeték nélküli fülhallgatójában egyszerre érvényesül a brit elegancia és a csúcsminőség. A részletes kidolgozottság mellett a technikai adatai is igen megnyerőek a 007-es ügynök inspirálta terméknek.

Ár: ~ 320 ezer HUF

A kártyajáték 

filmes k\u00e1rtyaj\u00e1t\u00e9k sz\u00edn\u00e9szekkel \u00e9s sz\u00edn\u00e9szn\u0151kkel

Cinephile

Aki elég filmet látott és kellően tájékozott a színészszakmát tekintve, annak igazi öröm lesz a Cinephile: A Card Game, ami egy kifejezetten menő dizájnnal készült játék. A paklival sokszínű játék vár ránk, ami úgy szórakoztat, hogy közben folyamatosan megdolgoztatja az agyunkat.

Ár: ~ 18 ezer HUF

A fotel 

k\u00e9k fotel r\u00fazs mint\u00e1val \u00e9s kezekkel

amara.com

A kényelem sosem elhanyagolható szempont. A Seletti Wears Toiletpaper excentrikus dizájnnal és élénk tónusokkal ellátott foteljében úgy érezhetjük magunkat, mintha épp a vörös szőnyeges bevonulásunkra készülnénk. A tökéletes megjelenésű bútor extra kényelemmel párosul.

Ár: ~ 475 ezer HUF

A könyv 

Charlie Chaplin k\u00f6nyv

TASCHEN

Egy mozirajongó otthonából sem hiányozhat a TASCHEN Charlie Chaplin életét és munkásságát feldolgozó kiadványa, melyben 900 fotó (köztük több, korábban sosem látott), feljegyzések, storyboardok, forgatókönyvek és sosem olvasott történetek kaptak helyet.

Ár: ~ 81 ezer HUF

A figyelmetekbe ajánljuk