férfiak sível és snowboarddal
Semmihez sem fogható érzés, amikor kora reggel felkelünk a hegyekben és az ablakon kinézve azt látjuk, hogy fehérben tündököl a táj. Az igazi sportkedvelők ilyenkor azonnal bakancsot ragadnak, hogy felfedezzék a hófedte lankákat, aki pedig ennél is elszántabb az máris a sífelvonók egyikén várja, hogy megkezdhesse az első nagy csúszását. Megmutatjuk, nekik mivel lehet örömöt okozni – természetesen a frissen esett hó mellett.

A kabát

Feh\u00e9r sz\u00ednes cs\u00edkokkal s\u00edkab\u00e1t moncler

Moncler

A legfontosabb kiegészítő a téli sportoknál egy jó kabát: legyen kellően meleg, fontosak a praktikus zsebek, nem utolsósorban pedig a kialakítása illeszkedjen az általunk választott mozgásformához. A Moncler kabátja ideális síelőknek és snowboardosoknak is, ugyanis olyan extrákkal rendelkezik a kabát, mint a gumírozott rátét az ujjak irányába vagy épp a síbérlet tárolására alkalmas cipzáras zseb az alkaron.

Ár: ~ 676 ezer HUF

Az óra

Ralph Lauren s\u00edel\u0151 mack\u00f3s kar\u00f3ra fekete sz\u00ednben

Ralph Lauren

A svájci óragyártás régi hagyományai és a Ralph Lauren világát megidéző ikonikus medvét ötvözi ez a karóra, ami bár nem kifejezetten sportoláshoz lett kialakítva, garantáltan kedvére tesz egy sírajongónak. Az „RL2000 Ski Bear” névre hallgató órát először 1993-ban mutatták be, ám azóta is nagy kedvencnek számít.

Ár: ~ 760 ezer HUF

A szemüveg

Gucci s\u00edszem\u00fcveg sz\u00ednes \u00fcveggel

Gucci

Elengedhetetlenek a jó látási körülmények a biztonságos csúszáshoz. A Gucci téli sportokhoz kifejlesztett szemüvege megóvja szemünket a napsütésben, ahogy védi látásunkat a ködös, esős időben is. Megnyerő, stílusos és praktikus egyszerre.

Ár: ~ 360 ezer HUF

A mandzsetta

snowboardos ez\u00fcst mandzsetta

wolfandbadger.com

A snowboardozás szerelmesei szezontól függetlenül is szívesen mutatják meg, melyik sportágért dobban a szívük. A Deakin & Francis ezüst mandzsettáival pedig mindezt elegáns körülmények között is megtehetik: a szemet gyönyörködtető miniatűr alkotásokat a kézzel zománcozott részletek teszik kellően egyedivé.

Ár: ~ 220 ezer HUF

A bakancs

Dior bakancs ez\u00fcst sz\u00edn\u0171 k\u00e9k piros cs\u00edkokkal

Dior

A Dior „DiorAlps” kollekció egyik legkülönlegesebb darabja a luxusmárka hótaposója. A futurisztikus vonalra ráerősítve, ezüst színben érhető el a darab, ami nem csupán a hegytetőn, hanem a városi séták alkalmával is ideális választás lehet: vízállósága mellett, a kialakított vastag talprésznek köszönhetően sem lesz gondunk szélsőséges időjárási körülmények között.

Ár: ~ 600 ezer HUF


A figyelmetekbe ajánljuk