black and red smartphone case

Ha szeretnéd tudni, hogy mik pörögnek éppen TikTokon anélkül, hogy le kellene töltened hozzá az appot, akkor ez lesz a te csatornád.


A TikTok hatalmas befolyással van manapság a slágerlistákra, nem egy széles körben népszerűvé vált dal hódító útja indul el erről a platformról. Korábban már mi is foglalkoztunk hosszabban ezzel a jelenséggel, megvizsgálva sztárokon, hogyan is emelte fel őket a kvázi sztárcsinálóapp.

8 előadó, akik számára a TikTok hozta meg az igazi sikert

Veres Szilárd

Valóságos sztárcsináló lett a Z-generáció körében legnépszerűbb applikáció, a TikTtok. Cikkünkben azokat a világsztárokat mutatjuk be, akiknek karrierje a közösségi oldalon indult. Hogy mégis hogyan? Azt is elmeséljük!

Most körbeér a dolog, rádiócsatornát indít ugyanis a TikTok a SiriusXM hálózaton belül, szimplán TikTok Radio címmel. A műsorvezetők a platform népszerű arcaiból kerültek ki, szó lesz rajta a platformon népszerűvé váló trendekről, híres sztárok ugranak be néha műsort szerkeszteni, mint Lil Nas X, vagy Ed Sheeran, továbbá a zenei kínálat természetesen tükrözni fogja azt, mi pörög éppen a TikTokon. Gyakorlatilag ha nem akarsz rajta lenni a TikTokon, de kíváncsi vagy rá, mi is zajlik éppen rajta, akkor ez lesz a te rádiód.

(Forrás: Dazed)


A figyelmetekbe ajánljuk