Szex és New York: Sarah Jessica Parker szerint ezért nem hívták meg Kim Catrallt a sorozat folytatására

Szex és New York: Sarah Jessica Parker szerint ezért nem hívták meg Kim Catrallt a sorozat folytatására

Sarah Jessica Parker évekig hallgatott a Szex és New York egykori szereplőjével, Kim Cattrall-lal való állítólagos viszályáról, de egy új interjúban elmagyarázta, miért nem hívták meg Cattrallt az És egyszer csak... című rebootba.


Ez elég egyszerű, tudod? Olyan egyértelmű leszek, amennyire csak tudok. Nagyon nehéz beszélni a Kimmel kapcsolatos helyzetről, mert nagyon vigyáztam arra, hogy soha ne mondjak semmi kellemetlen dolgot

mondta Sarah Jessica Parker a The Hollywood Reporter Awards Chatter podcastjében.

Elmondta, hogy bár minden rendben volt a szereplők között, amíg az ikonikus sorozatot, majd később a két filmet forgatták, a dolgok akkor fordultak kényelmetlenné, amikor Cattrall elkezdett bizonyos követeléseket támasztani a harmadik filmmel kapcsolatban. Parker állítása szerint ezen elvárások miatt végül nem forgatták le a filmet.

Mi nem akartuk Kim nélkül megcsinálni. A filmesek pedig a követelések miatt nem akarták megcsinálni, így az egész szétesett. Nem arról volt szó, hogy ő mondott nemet a filmre, hanem a stúdió

– tette hozzá a színésznő.

Kim Cattrall nemrég a Variety-nek adott interjújában elmondta, hogy azért utasította vissza a harmadik SATC-film forgatókönyvét, mert abban a karaktere, Samantha nem kívánt péniszfotókat kapott volna Bradytől, Miranda 14 éves fiától.

Nagy bölcsesség tudni, hogy mikor elég az elég. A továbblépés útja egyértelműnek tűnt.

– mondta Cattral.

Parker pedig azt is kijelentette, hogy nem is hívták a legújabb évadhoz, hiszen egykori kolleganője világossá tette már a harmadik film forgatása előtt, hogy ez nem olyasmi, amit folytatni akar.

A figyelmetekbe ajánljuk