kim cattrall

Vajon mit szól Kim Cattral ahhoz, hogy kritizálják a Szex és New York rebootját?

A Szex és New York rajongói mostanra már biztosan tudják, hogy Cattrall miért nem tér vissza (teljesen érhető okokból) a szeretett sorozat HBO Max rebootjában, de végre választ kaptak egy másik kérdésre is, amikor december 9-én bemutatták az And Just Like That... című sorozatot: hol van Samantha? Miért tűnt el? És jól van ez így? A rajongók szerint korántsem!


A sorozat végül úgy döntött, hogy véget vet Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) és Samantha Jones (KimCattrall) barátságának. Amikor Carrie úgy dönt, hogy nincs többé szüksége Samantha szolgáltatásaira, a PR-szakértőként dolgozó Jones annyira megbántódik, hogy véget vet 20 éves barátságuknak, és teljesen megszakítják a kapcsolatot egymással. És csupán annyit lehet tudni róla, hogy jelenleg Londonban él.

Akik viszont imádták Samantha karakterét, és feltehetőleg jó sokan vagyunk így, azok kénytelenek keserű szájízzel nézni a legújabb szériát.

Ennek pedig jó páran hangot is adtak, hiszen Kim Cattral karaktere nélkül egészen üres és már-már értelmetlen a folytatás. Ez olyan mintha elkészítenének egy újabb Harry Potter részt Ron vagy Hermione nélkül. Samantha hiányát tehát sok rajongó érzi, akik semmit sem szeretnének jobban, mint úgy tenni, mintha ez a reboot nem is létezne. Sőt, a People szerint Cattrall a premier óta még egy-két tweetet is lájkolt, amiben az ő hiányáról beszélnek a fanok.

És csak így... azon kapom magam, hogy csak azokat a részeket akarom megnézni, amiben @KimCattrall szerepel"

- szól az egyik tweet, amit Cattrall kedvelt. Egy másik tweet pedig így:

És csak így... újra meg akarom nézni a 2014-es Sensitive Skin című drámát Kim Cattrall főszereplésével"


Ha viszont eddig nem láttad a legújabb részek előzetesét, íme:

A figyelmetekbe ajánljuk