Szex és New York-rajongók, figyelem! Új évaddal jelentkezik az ikonikus sorozat
HBO Max

Szex és New York-rajongók, figyelem! Új évaddal jelentkezik az ikonikus sorozat

A sokak által kedvelt sorozat újabb évaddal jelentkezik.


Kedden az HBO Max bejelentette, hogy a rendkívül népszerű Szex és New York című sorozat rebootja, az És egyszer csak... visszatér a tévéképernyőkre. A második évadban Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis pedig újra eljátsszák Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes és Charlotte York Goldenblatt szerepét.

Igaz, az biztos, hogy a Kim Cattrall által alakított Samantha Jones továbbra is távol marad, a Parkerrel való állítólagos konfliktusa miatt.

Ennek ellenére Michael Patrick King executive producer egy nyilatkozatban azt mondta, hogy örül és izgatott, hogy még több történetet mesélhetnek el ezekről a vibráló, merész karakterekről.

A Variety szerint, hogy a felújított Szex és New York-széria volt az HBO Max legsikeresebb eredeti sorozata, King pedig korábban azt mondta, hogy nyitott lenne további évadok készítésére.

A cselekményt illetően további részleteket nem árultak el, bár feltételezhetően a sorozat főszereplői a szerelem, a barátság és a karrierjük között fognak lavírozni New York városában, de Carrie történetére külön hangsúly kerülhet, aki elhunyt férje, Mr. Big halála után randizni kezd.

Az HBO Max még nem jelentette be a premierdátumot.

Forrás: Papermag

A figyelmetekbe ajánljuk