A koronavírus is megjelenik a legújabb Szex és New York sorozatban

A pandémia is szerepet kap a Szex és New York folytatásában.


2020 elején még nem is sejtettük, hogy egy megdöbbentő történelmi időszak részesei lehetünk. A koronavírus-járvány az életünk részévé vált, a maszkhordás, a korlátozások, a szigorú törvények egytől egyig beleépültek a mindennapjainkba. Olyannyira, hogy a filmkészítők és a forgatókönyvírók sem zárkóznak el tőle, sőt, szándékosan beleírják a történetbe. Ez pedig a Szex és New York folytatásánál is hasonlóképpen fog alakulni.

Pár héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy hivatalosan is megerősítették a Szex és New York folytatását. Bár a széria nem ezen a néven fog futni és a sokak által kedvelt Kim Cattrall sem kíván részt venni a legújabb produkcióban, Sarah Jessica Parker és a többi a színésznő izgatottan várják a forgatást.

A sorozat címét átkeresztelték és az And Just Like That…elnevezést kapta. Tíz részes lesz, és az 50-es éveiben járó barátnők, Carrie, Miranda és Charlotte kalandjait követhetjük majd figyelemmel.

A Carrie Bradshawt alakító színésznő szerint a járvány beleírása a cselekménybe nem volt egyszerű, tekintettel arra, hogy a sorozat New York-ban játszódik – írja a Variety.

„Nyilván része lesz a történetnek a pandémia, hiszen ebben a városban élnek ezek a szereplők. És, hogy ez az egész szituáció miképp változtatta meg a kapcsolatokat, ha a barátok eltűnnek. Nagyon hiszek abban, hogy az írók mindezt körüljárják"

– nyilatkozta Parker.

A színésznő már alig várja, hogy végre a kezében tarthassa Michael Patrick King showrunner forgatókönyvét, akinek írói kizárólag nők. Sarah Jessica Parker szerint az új alkotók hihetetlenül változatosak, akik újfajta élettapasztalattal, politikai és társadalmi világnézetekkel árasztják majd el a sorozatot.

A figyelmetekbe ajánljuk