Kim Cattrall

Kim Cattrall

Kim Cattrall állítja: nem is hívták az új Szex és New Yorkba

A szinésznő a hírekből tudta meg, hogy lesz új Szex és New York sorozat, méghozzá nélküle.

Az egyik legnagyobb beszédtéma az új Szex és New York-sorozat, az És egyszer csak... bemutatása előtt az volt, hogy Kim Cattrall csatlakozik-e Sarah Jessica Parkerhez, Cynthia Nixonhoz és Kristin Davishez a spin-offban. Míg Carrie és társai az sorozat alatt Samantha Jones karakterének távollétéről beszéltek, a rajongók reménykedtek, hogy egyszer csak feltűnik. Ez sosem történt meg.

A Variety-nek adott interjú során Cattrall most elárulta, hogy nem is keresték meg a szériával őt, az internetről tudta meg, hogy lesz egyáltalán, méghozzá nélküle.

Soha nem kértek fel, hogy részt vegyek a rebootban. Az esetleges harmadik film után világossá tettem az érzéseimet, így úgy értesültem róla, ahogy mindenki más is - a közösségi médián keresztül.

Amikor 2017-ben elkezdtek suttogni egy harmadik Szex és New York-filmről, azt nyilatkozta, hogy nem akarja újra eljátszani a szerepét. A Variety nemrégiben adott interjújában tisztázta:

Nagy bölcsesség tudni, hogy mikor van elég. Azt sem akartam kompromittálni, amit a sorozat jelentett számomra. A továbblépés útja egyértelműnek tűnt.

Catrall azt is kifejtette, hogy miért nem akart visszatérni a sorozatba, és elmondta, hogy nem volt elégedett egy potenciális sztorival, amiben Miranda 14 éves fia, Brady farkasos képeket küldözgetett neki - amit ő szívszorítónak nevezett. Az évek során a kapcsolata Sarah Jessica Parkerrel is címlapokra került.

Míg Catrall korábban mérgező kapcsolatnak bélyegezte, Parker azt állítja, hogy ez kölcsönös volt, szóval nem lenne jó, ha csatlakozna a reboothoz. A többi szereplővel való kapcsolatára kitérve Catrall azt mondta:

Azt hiszem, kollégák voltunk. A kollégáim nem a barátaim. Ez szakmai dolog volt. Nos, ennyi volt.

(Forrás: Marie Claire)

A figyelmetekbe ajánljuk