Ezzel az indokkal írják ki Samanthát a Szex és New York folytatásából

Rengeteg rajongó szerint Samantha Jones nélkül üres lesz a sorozat.


Ahogy arról már beszámoltunk, az HBO sikersorozata, a Szex és New York folytatódik, de lesz pár változás. Az eredeti szereplőgárdából visszatér Sarah Jessica Parker (Carrie), Kristin Davis (Charlotte) és Cynthia Nixon (Miranda) is, egyedül a Samanthát alakító Kim Cattrall nem kíván részt venni a forgatásokon. Tudni lehet, hogy ő és Parker többször is összevitatkoztak, az összeférhetetlenség miatt pedig Kim nem hajlandó együtt dolgozni vele.

Így a Samantha mentes szériára való felkészülés adott némi feladatot a forgatókönyvíróknak, hiszen ki kellett találniuk a karakter távollétének miértjét. Most kiderült miképp oldották meg Kim Cattrall távozását, de úgy tűnik nem gondolkodtak rajta túl sokáig.

A SATC rajongók közül a legtöbben arra gondoltak, hogy valamiféle betegség miatt írják ki Samanthát, ám a készítők a barátság elhalványulására hivatkoztak – írja a New York Post.


„Akárcsak a valóságban, az emberek jönnek, mennek az életben. A barátságok elhalványulnak, és új kapcsolatok kezdődnek. Úgy gondolom, hogy ez jól áttudja adni az életünk valódi időszakait.

–Casey Bloys, az HBO Max kommunikációs vezérigazgatója, majd hozzátette:


„Nem azt akarjuk mutatni, hogy a karakterek újraélik a harmincas éveiket. A mostani történet az ötvenes éveikben járó nőkről szól, és olyan dolgokkal foglalkoznak, amikkel az ennyi idős emberek szoktak. Őszinte sorozatot szeretnék bemutatni a New York-i ötvenes nőkről. Ebbe pedig beletartozik az is, hogy azok a barátok, akikkel a harmincas éveidben voltál, nem biztos, hogy ott lesznek az ötvenes éveidben is"
A figyelmetekbe ajánljuk