szex és new york

Szex és New York

Kiderül az új Szex és New Yorkból, hogy mi lett Mr. Biggel

De ha kíváncsi vagy, már most eláruljuk!


Forog már jelenleg a feltámasztott Szex és New York, valaki pedig sikeresen készített egy fotót a forgatásról, amin látható az egyik epizód forgatókönyvének oldala. Mivel pedig nem egy unalmas oldalt sikerült megörökíteni, a kiszivárgott részlet gyorsan megtette maga hatalmas köreit az interneten.

Kiderül belőle ugyanis, hogy mi is a helyzet az új szériában Carrie és Mr. Big között. Előbbi ugyanis a kiszivárgott jelenetben elég erősen utal rá, innentől pedig tényleg csak az olvassa tovább, aki nem akarja ezt potenciálisan ellőni magának azelőtt, hogy megérkezne majd a sorozat.

Szóval, a kérdéses jelenetben Carrie éppen arról panaszkodik, hogy boldogtalan a házasságában és Mr. Big exfeleségeihez hasonlítja magát, egy újabb nőként hivatkozik magára, akit eltart. Vagyis ebből nyilvánvaló, hogy finoman szólva sincs minden rendben közöttük.

Ez kiegészítve azzal az információval, hogy a Carrie egyik exét, Aidan Shaw-t játszó John Corbettnek fontos szerepe lesz az új évadban, továbbá azt, hogy a Natashát játszó Bridget Moynahant is látták a forgatáson, nagyjából kitalálható már, hogy az évad központi szála valószínűleg arról szól, hogy szétmennek, akár visszamenve korábbi exeikhez a felek. Ugyanakkor nehéz let volna valószínűleg bármi érdekes konfliktust kihozni abból, hogy Carrie és Mr. Big boldog házasok, ahogy körülötte mindenki más.

(Forrás: A.V. Club)


A figyelmetekbe ajánljuk