a gyilkos csodaszer című sorozat jelenete

4 kihagyhatatlan sorozat, ami augusztusban érkezik a Netflixre

Mint mindig, a Netflix most is sokrétű kínálattal kedveskedik a nézőknek. Ez pedig érzékelhető az augusztusi premierekben is, amely a megnyugtató romantikus vígjátékoktól a drámákon át az izgalmas krimisorozatokig terjed. Mi pedig kiválasztottunk négy sorozatot, amit nem érdemes kihagyni!


Betty, a csúnya lány 

Netflix

Még mindig a Barbie-felhajtás hatása alatt állsz? Ezt a lelkesedést tovább fokozhatja a Betty, a csúnya lány című sorozat érkezése, amelynek főszereplője America Ferrera, aki Gloriát alakította Greta Gerwig legújabb mozifilmjében.

A Salma Hayek és Silvio Horta által fejlesztett történet egy fiatal mexikói-amerikai nő életét mutatja be, aki állást kap egy divatmagazinnál. A sorozat a szépségnormák, a bevándorlás, az LMBTQ és az osztálykülönbségek problémáit feszegeti. A több Emmy-díjat, Golden Globe-ot és GLAAD-díjat is elnyert sorozat 2010-es befejezése után kultikus rajongótáborra tett szert, most pedig visszatért a Netflixre is augusztus 1-jén.

Ez is érdekelhet:5 Netflix-sorozat, amit egy hétvége alatt le tudsz darálni

Fülig beléd zúgtam (2. évad)

A fülig beléd zúgtam két brit tinédzser, Nick Nelson és Charlie Spring történetét meséli el, akik egy fiúgimnáziumba járnak. Charlie, a nagyképű, nyíltan meleg rosszfiú, Nick pedig egy vidám, lágyszívű rögbijátékos. Barátságukból hamar több lesz, bár Charlie eleinte nem hiszi el, hogy van esélye Nicknél. A sorozat szerelemről, barátságról, hűségről szól, és magába foglalja Nick és Charlie életének minden apró történetét.

A második évadban pedig még több izgalmas kalandban lesz részük, amit augusztus 3-től kísérhetünk figyelemmel.

Hölgyeké az elsőbbség: Nők a hiphop világában

A négyrészes doku-sorozat újraértelmezi a hip-hop fékezhetetlen női előadóinak szerepét, amelyet elértek a forradalmi műfaj 50 éve alatt, és visszahelyezi őket a kánonba, ahová tartoznak. A Hölgyeké az elsőbbség augusztus 9-én kerül bemutatásra, kizárólag a Netflixen.

Olvasd el ezt is!Kitalálod, minek a hangja hallatszik a Netflix intrójában?

A gyilkos csodaszer

A gyilkos csodaszer valós eseményeken alapul. A sorozat feltárja az amerikai opioidválság eredetét és utóhatását kiemelve az elkövetők, áldozatok és igazságkeresők történeteit, akiknek életét örökre megváltoztatta az OxyContin feltalálása. Az izgalmas produkció augusztus 10-től látható a Netflixen.

A figyelmetekbe ajánljuk