Hőn szeretett városáról mesél nekünk a két ikon egy dokumentumfilm-szériában.


Fran Lebowitz ismert amerikai szerző és humorista, akit napjaink Dorothy Parkerének is neveztek már, arról ismert, hogy mindenről van véleménye és el is mondja azt a sajátos száraz humorával. Amivel pedig osztozik minden idők egyik legnagyobb rendezőjével, Martin Scorsesével, az a New York iránti szeretete.

A Netflix új dokumentumfilmszériája erre a kapocsra épített. A Mintha egy városban lennélben Scorsese kamerájával követte a fanyar humorú Lebowitzot, ahogy New York utcáit járva éli a hétköznapi életét, ha pedig követjük vele őt. Ha mindig is autentikus élményre vágytunk New Yorkban, utazás híján most kiváló túravezetőket kaphatunk, ha nem csak az ismert látványosságok érdekelnek.

Ha hangulatos és vicces képet akarsz kapni a városról, ami sose alszik, akkor már meg is nézheted a szériát, aminek ma debütált az összes epizódja a Netflixen.

Friss

NASA, ESA, STScI, Zili Shen (Yale), Pieter van Dokkum (Yale), Shany Danieli (IAS)

Sötét anyag nélküli galaxisra bukkant a Hubble

A sötét anyag minden kétséget kizáró hiányát azonosította az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Hubble űrteleszkópja egy ultradiffúz galaxisban (UDG).

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Hazánkban forgatják a népszerű Netflix-sorozat következő évadát

Midsommar, Árnyék és Csont, Borderlands pár szuperprodukció, amit a közelmúltban forgattak hazánkban, és úgy tűnik nincs megállás!
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Peruban nyert díjat Felméri Cecília filmje, a Spirál

Nem ez az első nemzetközi filmes díj, amit sikerült elnyernie a rendező lélektani krimijének.
TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk