Bradley Cooper szerepelhet Paul Thomas Anderson következő filmjében?

A két filmesnek fejenként 8 Oscar-jelölése van, így az együttműködésük elég erős párosítás lehet a következő Oscar-szezonra. Közös filmjük a tervek szerint ősszel forogna, de egyelőre még nem tudják, mikor csattan a csapó.


Paul Thomas Andersonnak és Bradley Coopernek meglepő módon egyaránt 8-8 Oscar-jelölése van eddig, Oscarja viszont egyiküknek sincs. Most egyesíthetik erejüket, hogy végre mindketten megszerezhessék a szobrot. Cooperrel ugyanis jelenleg is folynak a tárgyalások, hogy egy fontos szerepre csatlakozzon a kultrendező következő filmjéhez – írja a The Hollywood Reporter.

Ezúttal is a múltba utazik Anderson

A projektnek egyelőre nincs címe, mindössze annyit lehet tudni, hogy egy coming-of-age drámáról van szó, ami a 70-es években játszódik, a San Fernando Valley-ben – akárcsak Anderson korábbi filmjei közül a Boogie Nights, a Magnólia, meg a Kótyagos szerelem. A rendező ezen a környéken nőtt fel, így nem meglepő a helyszínválasztás.

A projekt nemrég került át a Focus Features-től az MGM-hez, és a tervek szerint most tavasszal és nyáron leforgott volna, azonban a koronavírus-járvány keresztülhúzta ezt a tervet. Ugyanakkor ha tudnak kezdeni ősszel, akkor elcsattanhat még idén az első csapó. Ebben az esetben pedig jó eséllyel valamelyik nagyobb filmfesztiválon debütálhat majd a film jövőre, ezt követően pedig a téli Oscar-szezon idején mutathatják be a mozik.

Cooper egyébként igencsak elfoglalt, rendezője és főszereplője egy Netflixes Leonard Bernstein életrajzi filmnek, aminek Todd Philips, Martin Scorsese és Steven Spielberg a producere. Emellett pedig aláírt már Guillermo Del Toro Nightmare Alley című filmjére is. Ugyanakkor egyelőre ezeknél a filmeknél is kérdés, mikor tudnak forogni.

A figyelmetekbe ajánljuk