Úgy tűnik, nagy sikert aratott a Hulun Steven Spielberg feltámasztott kultrajzfilmsorozatának első évada.


A Disney alá tartozó Hulu streaming platform saját tartalomként feltámasztotta Steven Spielberg az utóbbi években klasszikussá nemesedő rajzfilmsorozatát, a metapoénokkal és utalásokkal megtűzdelt Animániát, méghozzá az eredeti alkotóival. Így a rajongók gyakorlatilag egy folytatást kaptak az eredetihez, ami mindenben ugyanaz maradt gyakorlatilag.

Tavaly novemberben el is indult az első évad 10 epizóddal, méghozzá sikerrel. A Hulu ugyanis rögtön be is rendelte a következő évadot, ami valamikor idén érkezik majd. Most viszont gondolt egyet és előre berendelte a harmadik évadot is, ami a fentiekből ítélve valamikor jövőre fog érkezni, leghamarabb év végén.

A közleményben megemlítik, hogy az Animánia érte el a legtöbb közösségi médiás említést az első hetében valaha a Hulu saját gyártású sorozatai közül, ami reklámértékben valószínűleg van akkora fegyvertény, hogy indokolja ezt a fajta bizalmat. Egy másik praktikus magyarázata a régivágású animációs technika, amit a sorozat használ, ami igencsak időigényes. Elképzelhető, hogy ebből kifolyólag jobban megéri egyszerre több évadot legyártani.

(Forrás: A.V. Club)


Friss

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 + 1 film, ami bizonyítja, hogy Meryl Streep bármilyen akcentussal képes játszani

Talán nem túlzást azt állítani, hogy Meryll Streep generációjának legnagyobb színésznője, ezt pedig tökéletesen alátámasztja az a tény is, hogy a többszörösen Oscar-díjas művész szinte bármilyen akcentussal képes eljátszani szerepeit. A kételkedőknek mutatunk is gyorsan 4 + 1 példát.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk