Hamarosan pedig érkezik is Netflixre mind a kettő, ami egy sztorit mesél el két részben.


A Sailor Moon 1995 és 2000 között futott és sok nyugati nézőnek volt az egyik első kedvenc animéje, kulturális hatása pedig szerte a világon megkérdőjelezhetetlen. Sokáig terveztek Amerikában élőszereplős filmet, Japánban meg is próbálkoztak egy élőszereplős sorozattal.

Most viszont jó hírt hoztunk a rajongók és nosztalgiázni vágyok számára. A Netflixre ugyanis június 3-án két új Sailor Moon-film is érkezik. Pontosabban egy új sztori két részben, mint ahogy azt láttuk mondjuk a Harry Potter-, vagy éppen a Bosszúállók-franchise-tól is korábban. Szóval epikus történetre számíthatunk, ami nem fért bele másfél órába.


Az előzetesből kiderül, hogy a Földet ugyanis ismét egy nagy hatalmú gonosz fenyegeti, akiket csak egy bizonyos lányokból álló védelmező csapat állíthat meg. Így hőseinknek újra össze kell fogniuk, miután évekkel korábban szétszéledtek.


Friss

Három megszólaló, három történet – ezért szeretjük a Rosaliát (x)

Idén ünnepli 10. születésnapját Budapest kedvenc nyárköszöntő fesztiválja, a Rosalia. Ebből az alkalomból kérdeztünk meg három, a fesztivál életében fontos szereplőt. De vajon, mi a közös a SPAR Magyarország, a Gál Szőlőbirtok és a Varsányi Pincészet Rosaliához fűződő kapcsolatában? A beszélgetésekből kiderül.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS

4 fűszer, amik rendkívül egészségek

Rengeteg fűszert gyógyászati tulajdonságaik miatt használtak, mielőtt a gasztronómia meghatározó alappilléreivé váltak volna. A modern tudomány pedig bebizonyította, hogy közülük jó néhány valóban figyelemre méltó egészségügyi előnyökkel jár.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Wikimedia

Európa egyik leggyakoribb lepkefaja képes akár 14 ezer kilométert is megtenni

A bogáncslepke akár 12-14 ezer kilométert is megtesz Afrika és Európa között kedvező időjárási körülmények esetén. Ez pedig a leghosszabb vándorlási útvonal, amelyet egy rovar megtesz.

TOVÁBB OLVASOM ÖSSZEOMLÁS
A figyelmetekbe ajánljuk