The Witcher 3. évad
Netflix

4 júniusban érkező Netflix-sorozat, amit kár lenne kihagyni!

Újabb hónapfordulóhoz érkezünk hamarosan, ez pedig egyet jelent a streamingcsatornák tartalmainak frissülésével. Mit jelent ez a legnépszerűbb platform tekintetében? Mutatjuk!



​The Days – 06.01

Megérkezett a Netflix Csernobil-sorozata? Egyelőre még nem tudjuk, de nagyon úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltató valami ilyesmit szeretne elérni. A The Days ugyanis a 2011-ben bekövetkezett fukusimai atomerőmű-baleset első 7 napját meséli majd el nekünk a kormány, a vállalati szervezetek és azok szemszögéből, akik az életüket kockáztatták a tragédiát követően.

Arnold – 06.07

Lesley Chilcott filmrendező háromrészes dokumentumfilm-sorozatot készített Arnold Schwarzeneggerről, mely június 7-én kerül fel a Netflixre. A sorozat beszámol majd többek között a világsztár osztrák származásáról – és ahhoz fűződő viszonyáról –, az akciófilmes világról, valamit arról, hogyan lett belőle Kalifornia állam kormányzója.

Én még sosem (4. évad) – 06.08

Záróévadához érkezett Mindy Kailing sokak által kedvelt tinisorozata, melyben a főszereplő Devi (Maitreyi Ramakrishnan) utolsó gimnáziumi évét követhetjük nyomon. A hátralévő 10 epizódban a Princeton Egyetemre való bejutásért folytatott küzdelmek mellett családi problémákra és természetesen némi romantikus drámára is számíthatunk.

The Witcher (3. évad) – 06.29

És visszatér 3. évadjával – legalábbis annak az első felévével – a The Witcher is. Ez lesz ráadásul Henry Cavill utolsó szezonja, a színész ugyanis távozik a sorozatból, helyére Liam Hemsworth érkezik Geralt of Rivia szerepében. Ennek ellenére Cavill a jelek szerint „hősies búcsút" kap a harmadik évadban.

A figyelmetekbe ajánljuk