Az idol
HBO

Rév Marcell ismét világsztárokkal dolgozott: megjelent a The Idol új előzetese

Az HBO hétfőn egy új trailert mutatott be a Az idolhoz, és megerősítette a június 4-i premierdátumot. A sorozat először a májusi Cannes-i Filmfesztiválon debütál. Külön érdekesség, hogy a sorozat egyik vezető operatőre a világhírű Rév Marcell volt.


A Sam Levinson és a The Weeknd által közösen készített széria egy Jocelyn (Lily-Rose Depp) nevű énekesnő életét követi, aki azon dolgozik, hogy újra „Amerika legnagyobb és legszexibb popsztárja" legyen, miután egy idegösszeomlás kisiklatta a karrierjét. A lány megismerkedik Tedrosszal (The Weeknd), egy éjszakai klub tulajdonosával, akinek züllött múltja van. Innentől kezdve pedig az egész élete a feje tetejére áll.

A sorozatban a már említett főszereplők mellett feltűnik még Troye Sivan, Dan Levy, Da'Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son és Hank Azaria is.

Ez is érdekelhet: Emmy-díjas lett Rév Marcell

Üröm az örömben, hogy az új trailer és a dátum nem sokkal azután érkezett, hogy a Rolling Stone egy leleplező cikket jelentetett meg a sorozatot sújtó különböző gyártási nehézségekről, illetve a Levinson viselkedése körüli problémákról.

Ez egy olyan sorozat volt, amely egy nőről szólt, aki szexuálisan magára talált, és egy olyan sorozat lett belőle, amely egy férfiról szól, aki bántalmazza ezt a nőt, és ő ezt imádja

– mondta a stáb egyik tagja a Rolling Stone-nak, rámutatva a Levinson által végrehajtott változtatásokra, amelyek szerintük a sorozat eredeti üzenetét csorbították, és egy torz és megrázó történetet hoztak létre, amely elvesztette az általános hatását.

Olyan volt, mint bármelyik nemi erőszakról szóló fantázia, amit bármelyik mérgező férfi elképzelt volna a sorozatban – és aztán a nő visszajön még többért, mert ettől jobb lesz a zenéje

– tette hozzá a produkció egy másik tagja a Rolling Stone-nak Levinson forgatókönyv-változtatásáról, miután a munkálatok közepén átvette Amy Seimetz rendező helyét.

Levinson és a The Weeknd nem reagáltak a kommentkérdésekre, azonban a cikk megjelenése után az énekes posztolt egy klipet a Az idolból, és ezt írta: „Rolling Stone, felzaklattunk téged?".

Forrás: Rolling Stone

A figyelmetekbe ajánljuk