Sarolta hercegnő
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Így tombolt Sarolta hercegnő Katy Perry koncertjén

Remekül szórakozott a hercegnő.


A windsori kastélyban tartott koronázási koncerten Vilmos és Katalin lányát, Sarolta hercegnőt is lencsevégre kapták, sőt le is videózták, amint Katy PerryRoar című dalát énekli.

Ez is érdekelhet:Sarolta hercegnő örökölheti ezt a legendás címet a jövőben

Sokan megosztották az édes pillanatot, amint Sarolta együtt énekel a szupersztárral. Temérdek felhasználónak pedig szívmelengető volt a hercegnőt ennyire őszinte pillanatban látni. Ez pedig nyilván furcsa, hiszen hiába a trónörökös utódja, mégiscsak egy nyolcéves kislányról van szó.

Katy Perry a koncert végén lépett fel, és egy Vivienne Westwood által tervezett, igazán feltűnő arany ruhában lépett színpadra. Az énekesnő háláját fejezte ki, hogy a British Asian Trust támogatására léphet fel, de Perry azt is elárulta, hogy nagyon izgatott volt, és édesanyját is elhozta a windsori koncertre.

A Roar mellett a Firework című slágerét is előadta, előtte pedig olyan énekesek is színpadra léptek, mint Lionel Riche, Nicole Scherzinger, Tiwa Savage és Zak Abel. De a kis hercegnő apukája, Vilmos herceg is beszédet mondott az est folyamán, amelyben édesapja, III. Károly előtt tisztelgett.

Ez a koronázási koncert volt az első a windsori kastélyban, hiszen a királyi rezidencia korábban még soha nem adott otthont ilyen nagyszabású eseménynek. Természetesen az egész királyi család részt vett rajta, kivéve Lajos herceget, valószínűleg neki már aludnia kellett.


A figyelmetekbe ajánljuk