Sarolta hercegnő

Vilmos és Katalin kitalálta, mi lehet Sarolta hercegnő szerepe a családban

Legalábbis ezt állítja egy királyi szakértő.


Vilmos herceg és Katalin hercegné sokszor beszéltek már arról, hogy három gyermeküket, György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget úgy nevelik, hogy a királyi család tagjaként is „normális" gyermekkoruk legyen.

Ez is érdekelhet:György herceg és Sarolta hercegnő más nevet fog használni, amikor visszatérnek az iskolába

A beszámolók szerint Sarolta és Lajos tisztában van azzal, hogy György helyzete picit másabb. És mint trónörökös, szinte elkerülhetetlen, hogy ne távolodjon el testvéreitől, amint elkezdik felkészíteni királyi teendőire. Harry hercegSpare című memoárjának megjelenése óta pedig sokan azt fejtegetik, hogy a walesi pár két fiatalabb gyermeke vajon hogy fog felnőni.

A sussexi herceg elárulta, hogy aggódik Sarolta és Lajos jövőjéért a monarchián belül, hiszen nem szeretné, ha úgy végeznék, mint ő.

Bár Vilmos és én egyszer-kétszer beszéltünk erről, és világossá tette számomra, hogy a gyerekei nem az én felelősségem, mégis felelősséget érzek, tudván, hogy a három gyerek közül legalább egy olyan lesz, mint én, a tartalék. És ez fáj, valamint nagyon aggaszt.

nyilatkozta Harry a Telegraphnak.

Katie Nicholl királyi szakértő azonban azt állítja, hogy Vilmos és Katalin kidolgoztak egy tervet annak érdekében, hogy gyermekeik ne szenvedjenek:

A reflektorfénytől távol nevelik a gyerekeiket, egészen hétköznapi iskolákba járnak, egy szép házikóban Windsor területén, vitorlázni tanítják őket Norfolkban, valójában olyan gyermekkort teremtettek nekik, amit Vilmos és Harry sosem tapasztalt. Természetesen felvetül ilyenkor Sarolta hercegnő szerepe is, de biztos vagyok benne, hogy Vilmos és Katalin már mindent kidolgozott.

A figyelmetekbe ajánljuk