sandra bullock

Egy bizonyos ideig biztosan, ugyanis pihenőre vonul a népszerű színésznő.


Sandra Bullock úgy döntött, hogy szünetet tart színészi karrierjében, hogy minőségi időt tölthessen a családjával. Az 57 éves filmsztár nemrég fejezte be legújabb projektjét, Az elveszett város forgatását, és úgy gondolja, itt az idő, hogy gyermekeire, a 12 éves Louisra és 10 éves Lailára koncentráljon.

Bullock az Entertainment Tonightnak beszélt a közelgő szünetről:

Egy kis időt fogok szánni arra, hogy igazi anyuka legyek. Egésznap a kicsikkel és a családommal szeretnék lenni. Egy ideig otthon maradok."

A színésznő rendkívül elkötelezett, így a munkájában és otthon is a legjobb formáját szeretné nyújtani. S bár szorgalmas, most minden idejét, teljes odaadással a családjának szeretné szentelni.

A sztár még volt férjével, Jesse James-szel kezdte el az örökbefogadási folyamatot. Az egykori pár 2005-ben házasodott össze, és öt évig voltak házasok, mielőtt 2010-ben különváltak útjaik. A botrányos válás ellenére szingliként is folytatta az örökbefogadási folyamatot, ekkor vette magához Louis-t, majd 2015-ben Lailát.

Bullock már többször beszámolt az örökbefogadásról, s a különleges találkozásról:

A Katrina hurrikán idején volt. A Katrina New Orleansban tombolt, és én tudtam. Valami azt súgta, hogy a gyermekem ott van. Furcsa volt. Nagyon, nagyon furcsa volt. De így lett. Olyan volt, minha mindig is ismertem volna őket.

A folyamat körülbelül három-négy évig tartott, de megérte várnia, hiszen így találkozhatott Louisszal, később pedig kislányával és most boldogabb, mint valaha. De a szakmai életére sem panaszkodhat, hiszen évről évre újabb és újabb filmekben láthatjuk.

Az elveszett város április 21-én debütál Magyarországon:

A figyelmetekbe ajánljuk