Sandra Bullock a Lost city című film premierjén

Sandra Bullock így vette rá Brad Pittet, hogy szerepeljen a filmjében

Az A-listás színészek természetesen nagyon jó kapcsolatokkal rendelkeznek Hollywoodban, de Sandra Bullock egy egészen rendhagyó módon vette rá Brad Pittet, hogy szerepeljen az új filmjében.


A színésznő és producer, aki a jelenlegi kasszasiker, az Az elveszett város (The Lost City) élén áll, egy sor sztárt toborzott a filmhez – köztük Channing Tatumot, Daniel Radcliffe-et és Brad Pittet.

Az ausztrál The Project című műsornak adott interjújában Sandra elárulta, hogy igen szokatlan módon győzte meg az Oscar-díjas színészt, hogy szerepeljen új filmjében.

Ahelyett, hogy megkereste volna Bradet vagy az embereit, egyszerűen a fodrásza segítségét kérte, aki tartozott neki egy szívességgel.

A következőket mondta:

Janine Thompson – aki évszázadok óta készíti a hajamat a filmekben – csinálja Brad haját is. És megkérte őt, hogy hívjon fel, és kérjen tőlem egy szívességet. Én pedig felhívtam őt, és azt mondtam neki: „Mivel igent mondtam, tudnál vele beszélni, és megkérni őt, hogy készítse el a filmünket?". És ő igent mondott! Nincs ebben semmi szexi. A fodrászoké a hatalom Hollywoodban.

Úgy tűnik, Sandra Bullockot a fodrásza, Janine győzte meg arról, hogy szerepeljen Brad filmjében, a Bullet Trainben, amely még idén a mozikba kerül. Cserébe Pitt beleegyezett, hogy beszáll Bullock mozijába.

Forrás: Marie Claire UK

A figyelmetekbe ajánljuk