5 színésznő, akik miatt ellenállhatatlanok a női szemüvegek (x)

5 színésznő, akik miatt ellenállhatatlanok a női szemüvegek (x)

Míg a női márkás napszemüvegek szinte kötelező kiegészítők, a szemüvegnek alapvetően nem túl jó a megítélése (sajnos). A kedvenc filmjeinkben és könyveinkben szereplő szemüveges karakterek általában félénkek, szerencsétlenek vagy éppen okostojások, de egy biztos: sose belőlük lesznek a bálkirálynők. Kivéve, ha valami csoda folytán őrületes átalakuláson esnek át.


Ez a negatív ábrázolás eléggé igazságtalan, hiszen a szemüveg kifejezetten divatos, sőt, akár szexi is tud lenni. Azt, hogy ez így van, a soron következő öt színésznő is bebizonyította, akik megjelenésükkel sokat tettek azért, hogy ne csak elfogadhatóak, hanem ellenállhatatlanok is legyenek a női szemüvegek.


1. Jennifer Aniston

Bár számtalan kiváló produkcióban szerepelt, Jennifer Aniston mindig a Jóbarátok Rachel-je marad. A karakter, amely a színésznőt világhírűvé tette, az elkényeztetett, nyávogó lányból önálló és erős nővé érik. Ezt az erős és csodálatos nőt látjuk a színésznőben is, amint stílusos szemüvegben pózol.

2. Zooey Deschanel


Zooey Deschanel-t szinte el sem tudjuk képzelni másképp, mint a frufrut és óriási, fekete keretes szemüveget viselő Jessica Day-ként. A New Girl (Új lány) című sitcom főszereplője annyira jól néz ki ezzel a megjelenéssel, hogy valósággal ikonikussá tette a túlméretes szemüvegeket.

3. Cate Blanchett

Az utánozhatatlan Cate Blanchett-re akár úgy is hivatkozhatunk, mint Hollywood királynőjére. A világ egyik leghíresebb színésznője rendszeresen tart beszédeket egyetemeken és más fórumokon, ahol gyakran visel szemüveget, ami még meggyőzőbb és intellektuálisabb külsőt kölcsönöz neki.

4. Demi Lovato

Demi Lovato soha nem riad vissza a laza öltözékektől és előszeretettel mutatkozik természetes valójában. Ő az egyike azon kevés hírességnek, aki a legtöbb szelfijén és a paparazzik előtt is smink nélkül és trendi, vastag keretes szemüvegekben jelenik meg.

Akár egy Prada szemüveg, vagy más márkás darab visz egy kis csavart a világsztár megjelenésébe.

5. Emmy Rossum

Amikor nem Prada napszemüveg van rajta, a gyönyörű Emmy Rossum is előszeretettel mutatkozik szemüvegben. A legtöbb paparazzi fotón is látható, hogy sötét haját merész, színes keretes darabokkal emeli ki. Amikor mellőzi a színeket, akkor is valamilyen feltűnő és stílusos keretet választ.

A figyelmetekbe ajánljuk