Morbius

Morbius

Már van petíció azért, hogy a Morbius újra mozikba kerüljön

A Morbius páratlan módon kétszer is megbukott a mozikban, de egy több mint 20 ezer aláírásnál járó petíció arra kéri a Sonyt, hogy harmadszorra is küldje mozikba, állítva, hogy második alkalommal csak azért bukott, mert mindenki elfoglalt volt éppen.


A Morbius egy egészen új, kétes rekordot állított fel azzal, hogy valószínűleg ez volt az első film, ami kétszer is megbukott a mozikban. Mindez pedig a film kapcsán született mémnek köszönhető, amit a Sony fejesei teljesen félreértettek. Az emberek ugyanis csak ironikusak voltak, a poén lényege pedig az volt, hogy a film nagyon rossz.

A Sony ennek köszönhetően elszórt mégtöbb pénzt egy filmre, amire azt hitte, hogy bemutatója óta megtalálta közönségét, ami sikeressé teheti. A konklúzió után rögtön újra mozikba is küldte a legutóbbi Pókembert, hogy visszahozzon valamit a veszteségből. Egyúttal az állítólag a mém miatt felmerült folytatás ötletét is valószínűleg gyorsan elvetették.

Vélhetően tanultak a leckéből, de azért az internet népe tovább teszteli, hogy meddig tud elmenni ezzel a poénnal, ugyanis a film (ironikus) rajongói létrehoztak egy online petíciót annak érdekében, hogy a stúdió harmadszorra is bemutassa a mozikban a Morbiust. A petíció pedig jelenleg már több mint 20 ezer aláírásnál tart és magabiztosan robog 25 ezres célja felé.

Mint írják a petíció szövegében, sajnos azon a héten pont elfoglaltak voltak, amikor a filmet másodszorra is mozikba küldte a Sony - néhányan hajat mostak pont azon a hétvégén, vagy vizsgára készültek, vagy csak elígérkeztek már máshova. Ugyanakkor kérik a stúdiót, hogy ezt ne értelmezze az érdektelenség jelének részükről, legközelebb már biztosan elmennek rá moziba. Ha közbe nem jön megint valami persze, teszik hozzá.


A figyelmetekbe ajánljuk