Aaron Taylor-Johnson

Aaron-Taylor Johnson fogja alakítani Kravent a róla szóló filmben.


A Sony birtokolja ugyan Pókember filmes jogait, viszont egy megállapodás révén a karaktert éppen a Disney használja a Marvel Cinematic Universe részeként. Ugyanakkor a Sony is vágyott egy teljesen saját képregényes univerzumra, a Venom váratlan sikere után pedig úgy döntöttek, építenek egyet a szuperhős főgonoszai köré.

A következő a sorban a Venom folytatása lesz, aztán pedig Jared Leto főszereplésével érkezik a Morbius, ami Pókember vámpír főgonoszát állítja a középpontba. Most pedig egy Kraven, a vadászról szóló filmet is berendeltek, a címszerepet pedig Aaron Taylor-Johnson fogja alakítani, akit láthattunk már az MCU-ban egyébként Higanyszálként. A rendezői székben pedig J.C. Chandor, a Krízispont és az Egy durva év Oscar-jelölt író-rendezője lesz.

Kraven egyébként egy ismert vadász, aki fejébe veszi, hogy elejti a legnagyobb vadat, ami maga Pókember. Többnyire egy szérummal növeli a gyorsaságát és fizikai erejét is, illetve a képregényben van olyan iterációja is, ahol egy reality műsor sztárja, amiben veszélyes vadakat fog el. Szóval kérdőjel, melyik irányba viszik majd a sztorit. A képregényekben a Sinister Six főgonoszcsapat tagja és a Sony tervezett egy Sinister Six-filmet a Disney-vel való megállapodás előtt. Talán végre elkészül az a film, csak előtte felvezetik karakterfilmekkel.

(Forrás: Consequence)


A figyelmetekbe ajánljuk